11 Kasım 2011 Cuma

Carte D'or Yeni Sıcak Tatlı Serisi

Bayram öncesi Carte D'or yine yaptı yapacağını; ben işyerinde bayramda ne yapacağımı kara kara düşünürken, içi Carte D'or Yeni Tatlı Serisi'nden ürünlerle dolu çok şık bir kutu elime ulaştı. Bundan daha tatlı bir bayram hediyesi olabilir mi? Benim için bu tarz firma etkinliklerinin ilki olan, her özel günde bizleri unutmayıp cömert hediyelerini aldığım ve en önemlisi Sevgili Aylin ile tanışmama vesile olan Carte D'or ailesine çok teşekkür ediyorum :)
Bu arada bir makaron fırtınasıdır gidiyor, ben de bu fırtınadan nasibimi aldım :) Carte D'or ürünlerinden hemen ilkini elime geçer geçmez denedim, o da tabii makaron oldu. İlk acemilik tabi hem kocaman kocaman oldular, hem de çok fazla kabarmadılar, ama gerçek makaron görüntüsü yakalayana dek denemeye devam :) Evdekilerin yoğun çikolata tadını çok sevdikleri makaronu yerken, benim favori tadlarım olan fıstıklısı ve nanelisi de olsa ne güzel olurdu diye içimden geçirmedim de değil hani :)

4 yorum:

durutarifler dedi ki...

Ne diyebilirim ne büyük kısmet.
Kutusu bile güzel
Sevgiler

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Çiçek gözlüm, ne iyi oldu tanıştığımız ya, öperim seni. Güle oynaya yiyin hediyelerinizi. Ben de başlayacağım yarından itibaren pişirmeye.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Kutusuda pek şıkmış ayol:)))))

Carte d'Or dedi ki...

Merhaba,
Tatlı karışımlarımızı beğenmenize çok sevindik. Ürünlerimiz hakkındaki beğeni ve yönlendirmeleriniz bizim için çok kıymetli.
En kısa zamanda yeni ürünlerimizle de mutfağınızdaki yerimizi almak dileğiyle,
Sevgiler,
Carte d’Or
www.dondurmaliblog.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...