14 Aralık 2011 Çarşamba

Pril ile Mutfaklar da Gününüz de Pırıl Pırıl :)

Geçen hafta Capitol Ogilvy P.R.'den Sevgili Duygu'nun daveti ile MSA'da Henkel tarafından düzenlenen Pril Etkinliğine katıldım. Şefimiz Hakan Şen eşliğinde hep beraber harika bir yılbaşı menüsü hazırladık, yemeğimizi afiyetle yedik, sonrasında Pril ile bulaşıklarımızı yıkadık , haa bu arada sohbetlerin en koyusunu ve gülmenin de ışıltılısını gerçekleştirmeyi ihmal etmedik :)
 

Çıkarttığımız bulaşıkları "Pril 3'lü Güç" ile yıkadık. Yeni Pril 3’lü Güç, özel formülü ile sadece zorlu yağ lekelerini çıkarmakla kalmıyor, bulaşıklarda kalan kötü kokulara etki ediyor, tencere, tava ve tabakların ilk günkü parlaklığını korumasını sağlıyor.
Orada deneme imkanı bulamadığımız eve gelince denediğim ve çok memnun kaldığım; yeni Pril Jel, bir yeniliğe imza atıyor. Pril ailesine yeni eklenen Pril Jel pratik şişesi ile kullanım kolaylığının yanı sıra, güçlü formülü ile etkili ve kalıntısız bir temizlik sağlıyor. Pril Jel sıvı yapısı sayesinde çabuk çözünüyor ve kısa programlarda bile üstün performans sağlıyor. Yeni Pril Jel’in “Reguler” ve “Sirke Parlaklığı” çeşitleri bulunuyor.
 
- Menünün ilk yemeği tabii ki çorba idi; Benim ilk defa denediğim ve çok beğendiğim balkabağı çorbası.
 
- Ispanaklı&mantarlı hindi sarma ve kestaneli risotto yine yılbaşı konseptli menümüzün ağır topları idi.

- Son olarak da naneli panna cotta
Değerli daveti ile Sevgili Duygu Hanım’a, Henkel Marka Müdürü Sintia Kaneti, Bechan Sayiner, Gözde Benet ve Kurumsal İletişim Müdürü Hande Ardane’ye, başta Şef Hakan Şen olmak üzere bizlere yardımcı olan MSA çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bakalım sırada hangi etkinlikler var :)

3 yorum:

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

Ne kadar da güzel vakit geçirmişsiniz. Keşke Ankarada da olsa böyle şeyler biz de katılsak:)

Tümay Öztürk dedi ki...

Ohhhh afiyet bal şeker olsun birtanem Nevalim:) Ellerine sağlık. Güzel bir etkinlikti.

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Orada söylemiştim tekrarlayayım. Tabağınızın sunumuna bayıldım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...