17 Ocak 2012 Salı

Maggi Blogger Etkinliği


Geçen hafta çok güzel ve farklı bir etkinlik gerçekleştirdik Maggi sponsorluğunda :) Konsept çok güzeldi, bir yanda biz bloggerlar, bir yanda da bizlerle yemek yapmak isteyen takipçiler. Açıkçası katılımın çok olacağını düşünmüştüm; çünkü özelden mail atıp bu tarz etkinliklere nasıl katılacağımızı soranlar, her  etkinlik yazımdan sonra "ben de katılmak istiyorummm" diyenler, yorum yazıp "neden hep aynı kişilerin bu tarz etkinliklere katıldığını" soranlar o kadar çoktu ki... Günlerce hem facebook hesabımdan, hem de buradan "hadi gelin birlikte yemek yapalım" diyerek seslenmeye çalıştım, ama demek ki aslında kimse etkinliklere katılmayı o kadar da çok istemiyormuş; Sevgili Eda Dinçer Günaydın haricinde :)
 

Herkes yerini alıp da yemek pişirmeye başladığında öyle güzel bir ortam oluyor ki, bunu görmeden tahmin edemezsiniz asla :) Bir taraftan sürekli yenilenen malzemeler, bir yanda boşaldığı anda elimizin altından alınan boş kaplar, bir yanda neredeyse üç gözünde yemek pişirdiğimiz ocak, doğranmış sebze suları ile ıslanmış tarif kağıtlarımız, biribirmizin tencerelerine bakarak kendi pişirdiklerimizin olup olmadığını sorgulayan gözlerimiz, hiç durmadan çalışan ellerimiz ve ağzımız, havada uçuşan kahkalar, sürekli bir fotoğraf stüdyosundaymışçasına poz vermelerimiz, fotoğraf çekmelerimiz ve daha neler neler :)
 

Başlangıcı kış çorbası ile yaptık. Aslına bakarsanız Maggi'den bir çorba yapacağımızı düşünmüştüm, ancak tüm malzemelerini bizzati ellerimizle doğrayıp hazırladığımız bir çorba pişirdik :)


Sonrasında ortağımla büyük bir uyum içerisinde Mantarlı&Sebzeli&Tavuklu noodle hazırladık :)


Salata olarak elma ve kuru üzümlü Körili Tavuk Salatası yaptık ve bu salata tatlı-ekşi tadı ile herkesin gönlünü fethetti diyebilirim :)

Biz 19 hatun ve 1 beyefendi yumurta ile şekeri çırpmayı beceremedik, hepimiz istisnasız yumurtayı kestirdik :)Sonuçta bu güzel dondurmalı sufle, şeflerimizin 20 dakikada bizzat kendilerinin hazırlayarak bizlere sundukları birer hediye oldu. Hepsinin ellerine sağlık, bir tane daha olsa yerdim inanın :)
 

Tabii ki olmazsa olmaz pozumuz, toplu yemek fotoğrafımız :)


Sevgili Eda, iyi ki birbiri ardına mesaj yazmışsın, iyi ki bir araya gelmişiz, iyi ki seni seni tanımışım. Güler yüzün ve hamaratlığın ile ne kolay yemek hazırladık değil mi, ikimizin de ellerine sağlık :) Umarım en kısa zamanda blog dünyasında seni de görür, değişik tariflerini yaparız.

Ve tabii son olarak da bu güzel etkinlik fikrini geliştiren, ayarlayan ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sevgili Yasemin ve Maggi'ye sonsuz teşekkürler...

7 yorum:

BAL ANNE dedi ki...

herşey çok güzel gözüküyor özellikle salata ve nuddle

ellerinize sağlık.......

sevil şahin dedi ki...

Gerçekten de öyle şahane bir etkinlik oldu

Tümay Öztürk dedi ki...

Değişik bir organizasyondu bence. Keyfi ordan geliyordu. Zaten seni her zaman görmek güzel. O günde öyleydi:)))

eda günaydın dedi ki...

4 saatlik zaman dilimini ne kadar da güzel anlatmışşınız,gerçektende bu havayı solumak sizlerler bir arada olmak çok farklıydı.Sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.İnşallah tekrar bir araya gelme ve sizinle sohbet etme imkanı doğar,tekrar teşekkür ederim Neval Hanım.

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Yeni arkadaşlarla tanışıp eski dostlar ile hoşbeş etmek gayet keyifliydi ya tabii.

Unknown dedi ki...

Senin olduğun her mekan zaten güzel Nevalim

Deli Kız Pınar Mutfakta dedi ki...

ahhhhhh ahhhhhhhh bilseydimmmmmmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...