3 Ocak 2012 Salı

Var Mı Algida Gibisi ?


Yok... Algida gibisi yok :) Bazı firmalara ve bazı ürünlere karşı gerçekten zaafım var ve severek de tüketiyoruz ailecek. Zaten ürünlerini evime aldığım  firmalar tarafından da sürekli hatırlanmak ve şımartılmak ise, işte bundan keyiflisi yok inanın :) Yılbaşı öncesi hiç beklemediğim bir anda aldığım telefon ile yine Algida yaptı yapacağını; bir buzluk dolusu Magnum Mini ve Magnum Temptation ve bu da yetmezmiş gibi, 90 aktivite içerisinden dilediğimiz birini seçeceğimiz Momento Yılbaşı Hediye Kartı :)
Çok da güzel bir yeni yıl mesajı da vardı, sizlerle paylaşmadan edemedim; "Diyoruz ki, yeni bir yıl her şeyden önce sağlık ve esenlik getirmeli. Ve sonra yeni kararlar aldırmalı bizlere. Mesela yeni hazlar girmeli hayatımıza... Bu yıl bizim için hazzın yılı olsun. Minicik farklarla büyük hazlar yaşayacağımız bir yıl... Evimiz mini hazların odağı olsun mesela... Mobilyalarımızın yerleri değişsin, evimizin çehresi değişsin, havamız değişsin... Yeni alışkanlıklarımız olsun mesela... Yeni bir kahvaltı tarzımız, her hafta değişen bir kahvaltı soframız... Ya da Magnum Mini gibi yeni tatlarımız olsun, en sıkkın anımızda yüzümüzü gülümseten... Bu yıl bizim için farklı olsun işte... Yeni yılınız hazlı olsun!"

Ben duygularımı biraz coşkulu ama bir o kadar da dürüst olarak ifade eden biriyim kendimce, bu yüzden belki de;  yorumlarımı ve teşekkürlerimi abartılı bulanlar var kimi zaman. Ancak beğenmediğim hiçbir şeyin altına imzamı atmadım bugüne kadar, atmayacağım da. Kısaca  gönül rahatlığı ile diyeceğim o ki "Seviyoruz seni ailecek Algida..."

2 yorum:

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

Algida deyince bende de akan sular durur :) Hazlı günler dilerim :)

BAL ANNE dedi ki...

))))
bu lzzete hayır diyen varmıdır acaba?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...