8 Şubat 2012 Çarşamba

Sema'nın Marifetleri :)


Doğumgünü kutlamalarım 3gün-3gece sürdü demiştim bir önceki postumda, inanmadınız mı yoksa :)) Bir kez de, canım Zuzu'nun, onun kadar sevdiğim kardeşi Sema'nın evinde kuruldu doğumgünü masaları, benim için hem de :)
 

Üstelik sadece onlar değil, anneciği de zahmet etti, hemen oracıkta "kulaklı" yapıverdi. "Kulaklı workshop" un her anını kareledim, yakında ayrı bir post olarak yayınlayacağım. Kulaklı bir nevi mantı, ama kaşık kaşık götürdük, 3 bezeden yapılan koca tencereyi bitirdik. Süper, süper, süperdi :)


Tabii onca hamur bizi kesmez diye düşünen Sema bir de yoğurtlu fellah köftesi yapmıştı, yemedik mi, yoo onu da yedik :)


Sebzeli kuskus salatası
 

Üzümlü&Elmalı lahana salatası


Patatesli sodalı börek


Süper kolay, süper lezzetli bir tat; "Bademli Bisküvi" (tarifi yakında)


Doğumgünü pastasız doğumgünü kutlaması olur mu hiç? Frambuazlı pasta, Zuzu'nun en küçük kız kardeşi Berrak'ın elinden çıkma. (Bunca marifetli aileden yeni bir marifetli bireyin yetişmesi çok normal :) Pastadan bunca yiyeceğin üzerine incecik bir dilim yiyebildim ama, yedim çok şükür :) Tatlı olarak "vişneli sütlaç" da vardı, ama ne yaptımsa bir türlü bloga fotoğrafını yükleyemedim malesef :(

Kızlar harika bir gün, harika bir sofraydı, ellerinize-kollarınıza sağlık. Benim kız kardeşim yok diye kim söylemiş, 3 tane var yahu :))

9 yorum:

lezzetyolculugu dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun.Böyle doğumgünü herkesin başına.Seninki doğum günü değil doğum haftası şeklinde olmuş biraz.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel görünüyor, emeği geçenlerin ellerine sağlık canım. Sana da nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim. Sevgiler..

durutarifler dedi ki...

Doğum günün kutlu olsunnnn
Mamalar nefisss
Tarifleri bekliyoruz
Sevgiler

Gönülünce dedi ki...

Arkadaşım iyiki doğmuşsun gerçekten seven ve sevilen biri olduğun kesin çok şanslısın...Emeklere sağlık ağzınızın tadı hiç bozulmasn...
Sevgiler...

Nina dedi ki...

I would like to taste a little bit of everything! Can I? wow...looks so yummy!

Gulos dedi ki...

Süpper .

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Hadi kulaklı pişirelim, hadi hadi tarif istiyom.

Limonlu Kek dedi ki...

Çok yakında Aylin'ciğim, çok yakında :)

EDA GÜNAYDIN dedi ki...

sÜPEER YERİNİZDE OLMAK İSTERDİM İNANIN Kİ . iYİKİ DOĞMUŞŞUNUZ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...