7 Mayıs 2012 Pazartesi

Sanpellegrini Cafe Society Fotoğraf Yarışması


Sanpellegrino Meyveli İçecekler, Cafe Society Fotoğraf Yarışması ile tüm fotoğraf severlerin yaratıcılık ve yeteneğini destekliyor. Başkanlığını Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkanı Prof. Murat Şen’in yaptığı yarışma jürisinde; Time Out Dergisi Yazı İşleri Müdürü Elif Eren Altınarık,  ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut, ünlü Moda Tasarımcısı Özgür Masur, çektiği fotoğraf kareleriyle ünlü Hürriyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt, ünlü Moda Fotoğraf Sanatçısı Tamer Yılmaz ve S. Pellegrino Avrupa ve Güney Amerika İş Geliştirme Sorumlusu Filippo Mazzaia bulunuyor.
Dünyada hızla büyüyen fotoğrafçılığa olan ilgiyi Türkiye'de de arttırmayı amaçlayan Sanpellegrino Cafe Society Fotoğraf Yarışması, 1 Nisan-1 Haziran 2012 tarihleri arasında tüm fotoğraf severlere açık olacak. Yarışmanın konusunu; kafe veya restoranlarda Sanpellegrino ürünlerinden bir veya birkaçının da bulunduğu bir kompozisyon yaratılarak fotoğrafının  çekilmesi oluşturuyor.
Fotoğraf severler, çektikleri fotoğrafları https://www.facebook.com/cafesocietyturkey adresine yükleyerek yarışmaya katılabilecek. Yarışma sonucunda; birinci ALMA School'da yeme-içme workshop'una katılımı da kapsayan 2 kişilik VIP İtalya seyahati, ikinci Iphone 4, üçüncü Ipad 2 kazanacak. Ayrıca, Facebook üzerinden tıklanarak belirlenecek birinciye ve jüri özel ödülü alacak kişiye de süpriz hediyeler verilecek.
Sanpellegrino Meyveli İçeceklerin düzenlediği Cafe Society Fotoğraf Yarışması ile ilgili detaylı bilgi www.cafesocietyturkey.com web sitesinden edinilebilecek.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...