14 Şubat 2013 Perşembe

Pril İle Sevgililer Günü Lezzet Atölyesi

 
Sevgililer Günü konseptine uygun workshoplar tam gaz devam ediyor. Biz Sevgililer Günü gelmeden önce kutlamayı yaptık bile :) Bu kez konsepte Pril'in yeni ürünü Pril 3'lü Güç Nar'a atfen narın da dahil olması ile ortam nar, kalp ve kırmızı ile donatılmıştı.
 
 
Henkel'den Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner'in katıldığı workshop, İstanbul'lu bloggerlerin yanısıra İzmir'li bloggerlerin de katıldığı (etkinlik için taaaa İzmirler'den kalkıp gelmişleri, maaşallah demeden geçemeyeceğim :) kalabalık bir grupla gerçekleşti. Workshop sonunda bulaşık yıkamaya fırsatımız olmadı ama, Henkel'in 2 yeni ürünü hakkında bilgi sahibi de olduk.
 
 
Elde yıkamalar için geliştirilmiş olan "Pril 3'lü Güç Nar", güçlü yağ çözücü formülünün  yanısıra nar kokusu ile fark yaratmış. Bulaşık makineleri için olan sıvı Pril Multi-Perfect Jel ise; iki farklı bölmeden oluşan ambalajı ile göze çarpıyor.
 

Yalnız bu kez workshopun yapıldığı mekan bize dar geldi. 1-2 gün öncesinde de aynı mekanda başka bir workshopa katıldığım ve çok eğlendiğim halde bu kez pek rahat edemedim.  Sanırım 24 blogger mekana biraz fazla geldik :) Birbirimizin sırtını sıvazlamadan hareket edemedik. Risottoyu pişireceğimiz sebze sularını, kurabiyenin arasına koyacağımız reçeli bile orada yaptık. Yapmamız bir şey değil, öğrenmek güzel elbette, ancak bu yüzden hem süre çok uzadı, hem de çıkan kirli kaplar hiç alınmadığından hepsi lavabolarda üstüste kaldı. El attığımız malzemelerin çoğu çekmecelerden çıkmadı, bir fırın eldiveninin gelmesini 15 dakika bekledik mesela. Herkes etleri mühürlemek için aynı anda tavaya attığında öyle bir duman altı olduk ki, ben bir ara nefes almak için dışarıya bile kaçtım. Ağzına kadar dolmuş lavabolarda bulaşık yıkamak mümkün olmadığından, yeni nar özlü Pril'i denemek eve kaldı artık :)
 
 
Lezzet Atölyesi'nde başlangıcı Aşk Bahçesi Salatası ile yaptık. Nar ve cevizin uyumu zaten muhteşem, bir de fotoğraflayabilseydim, daha da muhteşem olacaktı :) Ana yemeğimiz ise; İtalyan Öpücüğü oldu, yani fırınlanmış çeri domates ve taze kremalı siyah pirinçli risotto, taze baharatlarla marine edilmiş bonfile eşliğinde, woovvv söylenişi bile afili oldu :)
 
 

Tatlı olarak tabii kalp ve kırmızı olmazsa olmazdı, adı da Kalpten Kalbe :) Böğürtlen reçelli, kurabiyeleri yapana kadar canımız çıktı Sevgili Tümay ile :)
 
Bu günün anlamını ifade eden ayrıntıları, özenli hediyeleri ile ince detaylarda farkını gösteren,  Pril'e ve  Med Partners'e çok teşekkürler...
 
Sevgililer Günü'nü ben şahsen bu güne özel bir plan yaparak kutlamıyorum, ancak her insan sevmek ve sevildiğini bilmek ister. Dilerim tüm sevenler ve sevilenler için çok güzel bir gün olur, sevgi ile kalın :)

1 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Limonlu kekimmmm çok sevdin sen burayı :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...