11 Mart 2013 Pazartesi

Dünyaca Ünlü Şef Rudolph Van Veen 24Kıtchen&Gaggenau Sponsorluğu'nda İstanbul'daydı


Geçen hafta çok farklı ve benim için çok değerli bir buluşma gerçekleşti. 12 yemek bloggerı, Hollandalı ünlü pasta şefi Rudolph Van Veen ile Sapphire'deki Gaggenau Showroom'da bir araya geldik. Kendisi aynı zamanda; D-Smart 53. kanal ve Teledünya 13. kanalda 24 saat yemek hakkında yayın yapan 24Kitchen'in şeflerinden biri olan Van Veen, 330 yıllık geçmişe sahip köklü marka Gaggenau mutfağında harikalar yarattı :)
 
 
Gaggenau Marka Müdürü H.Sadettin Çağlar ve 24 Kitchen PR-İletişim Sorumlusu Melisa Eyiakkan'ın da katıldığı etkinlik; öncelikle tanışma, bilgi alma ve daha sonra da yemek yapma ve yeme faslı ile devam etti. Bu arada zaman nasıl geçti de, 3 saat öylece bitti anlamadık vallahi :)


Mutfak teknolojisinde uzman marka olarak bilinen Gaggenau ve dünyanın en büyük uluslararası TV kuruluşu Fox International Channels tarafından yayına alınan yeni yemek kanalı 24Kitchen iş birliği kapsamında, kanalın tanıtımı için İstanbul'a gelen Rudolph van Veen, "Hayatın Tadı" (Taste of Life), "Lezzet Yolculuğu" (Taste of Life:Travel) ve "Rudolph'un Fırını" (Rudolph Bakery) gibi programları ile Hollandanın en çok tanınan televizyon şeflerinden biriymiş.
 

Daha 27 yaşında iken Hollanda'da bir şefin alabileceği en yüksek ünvan olan "Master Şef" ünvanını alan, ülkesinde ve dünyada katıldığı yarışmalardan bir çok madalya kazanan Van Veen bir o kadar da kibar, mütevazi, güler yüzlü ve tüm egolarından arınmış sıcak kanlı bir insan. Tanıştığımız andan itibaren her birimiz ile kendisinin özel davetlisiymişçesine tek tek ilgilendi, ilgisi ve yüksek enerjisi de bizleri asansöre yolcu edene kadar devam etti.


Rudolph Van Veen, bir yandan sohbet ederken, bir yandan da marifetli elleri ile bizlere miss gibi elmalı pizza yaptı, tavuklu&yeşil elmalı ve yabani Ege otlu börekler açtı, pişirdi, kesme tekniklerini gösterdi ve cennete giden elma merdivenleri yaptı :) Laf olsun diye söylemiyorum; ben daha o kadar yumuşak ve lezzetli poğaçalar yemedim.
 
Bu güzel buluşmaya davet eden Ogilvy PR'ye, Rudoplph Van Veen'i ağırlayan 24Kicthen'e ve showroomlarını bizlere açan Gagenau'ya teşekkürler...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne kadar güzel bir deneyim ben de orda olmak isterdim.Sevgiler:))

Unknown dedi ki...

harika bir deneyim olmuş senin için:)
çok şanslısın:)

Pumpulininmutfagi dedi ki...

Çok güzel deneyim olmuş:)
Gerçekten çok sanlısın:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

İnanılmaz, harika ve tebrik ederim :)
Gamze D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...