24 Nisan 2013 Çarşamba

Harika Bir Misafir Masası :)


Haftasonu iş yerinden sevgili arkadaşım Narime'nin evine konuk olduk. Konuk olmak ne kelime el üstünde ağırlandık, gönlünce yedik içtik ama en önemlisi uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla beraber olmak en güzeliydi. İnsan yaşadığını kesinlikle güzel yiyecekler yerken ve arkadaşları ile gülüp sohbet ederken anlıyor. Her zaman sevdiklerinizle beraber olursunuz inşallah diyerek sizleri menü ile başbaşa bırakıyorum, kendi misafirlerinizi ağırlarken sizlere bir fikir olur belki...


- Kıymalı su böreği çok uğraşılmış bir masanın ilk göstergesiydi.


- Kete


- Dereotlu poğaça

 
- Bol ekşili, azıcık acılı yaprak sarmaları teker teker tabaklardan silindi, en çok ben yemişim gibi göründü ama asıl suçlu ben değildim değil mi Özlem? :))


- Kabak salatası bol ceviz ve dere otu ile gönlümüzü fethetti.


- Şehriyeli tavuk salatası mükemmeldi, alan bir kez daha aldı diyebilirim.


- Kakaolu ıslak kurabiyeler masanın gözbebeği oldular, sahi kaçar tane yedik onlardan :)


- Kayısı kavurması


- Kuru meyvalı kek

4 yorum:

durme durme dedi ki...

Gerçekten de insan yaşadığını böylesine güzel sofralarda, sevdikleri yanında olduğunda anlıyor.Yapanın ellerine sağlık. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ay evet kurabiyeler salatalar börek kete hepsi bi harikaydı.Yalnız kekten yiyemedim bi ona yanıyorum.Hakkımı şimdi kullanabilirmiyim acaba ben :)

Adsız dedi ki...

Kıymetli arkadaşım, o gün sizleri ağırlamaktan çok büyük keyif aldım. Gerçekten çok çok güzel bir gündü. Hele sen, kesintisiz neşe kaynağımız iyiki varsın, iyiki varsınız.

mutfagabuyrun dedi ki...

arkadaşının ellerine sağlık canım.menü çok güzel.afiyet bal olsun.sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...