22 Mayıs 2013 Çarşamba

Yeni Formüllü Nesquik İle Kahvaltı

 
Anneler Günü öncesinde, anneler ve tabii ki çocukları ilgilendiren çok güzel bir etkinliğe davet edildik. Astoria Playbarn'da gerçekleşen Nesquik Etkinliği'nde yer seçimi öyle isabetliydi ki, çocuklar için unutulmaz bir gün oldu diyebilirim. Etkinlik sonunda Aslı'nın "Anne benim de geleceğim bir etkinlik olursa hemen kabul et, tamam mı?" demesinden ne kadar eğlendiği belli oldu :)
 

Çocuklar birlikte oturup Nesquik toplarını yerlerken, biz anneler de harika bir kahvaltı eşliğinde  Diyetisyen Ece Nevra Durukan ile çocuklar, beslenme ve Nesquik üzerine sohbet ettik. Kendim de Ballı-Bademli Nesfit'i tükettiğim için bunun hakkında bazı merak ettiklerimi sordum. Öncelikle ister Nesfit olsun, ister Nesquik olsun tüm gevreklerdeki şeker miktarı aynıymış. Sadece çocukların gelişimine faydalı olması için Nesquik formülünde kalsiyum içeriği artırılarak ve D vitamini eklenmiş.  
 
 
Özellikle sabah çok erken saatte kalktığı için kahvaltı etmek istemeyen, "ben sadece cornflakes yemek istiyorum" diyen kızım için gerçekten de bir kase Nesquik'in süt, tahıl, vitamin ve kalsiyum açısından tam bir öğün sayılacağını öğrenmem faydalı oldu. Hiç olmazsa haftanın 2 günü bu şekilde bir kahvaltıya izin verebilirim, tabii diğer günlerde bal-peynir-zeytin-yumurtalı bir kahvaltı tabağına devam :) Bir de ,bir kase derken tam 6 yemek kaşığı olmalıymış, yoksa o koca kaseler ağzına kadar doldurulmayacakmış ona göre :)
 
 

Çocukların bulunduğu yerde ses olmaması mümkün mü? Çocukların peşlerinden koşan sevgili ablalar ve tavşan Quincy sayesinde hepsi unutmayacakları güzel bir gün geçirdiler. Fotoğraf çektirdiler, film seyrettiler, top havuzunda kayboldular, atladılar-zıpladılar, bu oyun alanından her eve lazım aslında :)
 

Bu çok güzel geçen gün için Nesquik'e, Sevgili Ece Nevra Durukan'a, çocuklarla ilgilenen cici ablalara ve Ogilvy PR'ye çok teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...