24 Şubat 2014 Pazartesi

Elif Korkmazel İle Salat'lı Lezzetler Yaptık


Yılların eskitemediği bazı markalar vardır ya, hani çıkardığı ürünü markası ile özdeşleşen. Bunlardan biri de Salat Yağ'dır. Bir süresir piyasadan el-etek çekmişti, ancak uzun bir aradan sonra yine güzel bir dönüş yaptı. Gerçi benim gibi tevellütü eskimeye yüz tutmuş olanlar zaten markayı tanımakta idi ama, mutfaktaki gençlere de tanıtmak amacı ile Tavsiye Evi'nde bir etkinlik düzenlendi. Katılımcılardan biri de bendim ve şimdi de anlatmak üzere karşınızdayım işte :) 


Farklı bir uygulama ile Salat'ın bizlere önceden gönderdiği yağlar ile evlerimizde yapıp getirdiğimiz lezzetlerle güzel bir masa kuruldu öncelikle. 10 tane birbirinden farklı lezzet yetmediği gibi Elif Korkmazel de gerçekten çok pratik ve tadına doyamadığımız tariflerini bizler için yaptı. Yaparken de bir dolu mutfak tüyolarını bizler ile paylaştı.


Elif Korkmazel'in bizler için yaptığı lezzetler arasında; Fırında Krema Soslu Patates, Fırında Hardal Soslu Somon ve Katmer vardı. En çok hangisini sevdin diye sorarsanız, bana inanın ki düşünmeden hepsi diyeceğim :)


Sen ne yaptın Limonlu Kek diye bazılarınızı duyuyorum buradan :) Tabii ki Limonlu Kek!


Katılmaktan, yeni kişilerle tanışmaktan çok zevk aldığım bu etkinlik için Tavsiye Evi ve Salat'a çok teşekkürler...



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Neval Hanımcım, Limonlu Kek'inize zaten bayıldık!:) Biz de size teşekkür ediyoruz:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...