5 Mart 2014 Çarşamba

Tupperware ve Gülhan Kara İle Çay Keyfi


Mutfağında en azından bir küçücük saklama kabı olsun,  Tupperware olmayan bayan yoktur herhalde. Yapıldığı malzeme itibari ile çok kaliteli ve sağlıklı olan, aynı zamanda da fonksiyonel ve ergonomik Tupperware ürünlerini yıllardır severek kullanıyorum. Bu yüzden Tupperware ürünleri ile, üstelik Sevgili Gülhan Kara eşliğinde çay keyfi yapmak üzere davet alınca seve seve katıldım tabii :)


Sevgili Gülhan Kara kendi elleri ile bizlere çarçabucak "Renkli Mücver Kek" yaptı. Çarçabuk diyorum, çünkü yeni çıkan Tupperware Ekstra Şef ile tüm sebzeleri doğramak gerçekten çocuğun bile yapacağı bir işti. Tupperware Ultra Pro Lazanya ile de pişirme 30 dakikada tamamlandı. Sonuç mu? Hem hafif, hem lezzetli, hem de doyurucu bir lezzet arıyorsanız, yakın zamanda tarifini yazacağım, mutlaka deneyin derim :)


Bizim de elceğizlerimizle hamur tuttuğumuz, açtığımız, kestiğimiz, pişirdiğimiz lezzetler oldu elbette. "Kakule ve Zerdeçallı Kurabiye" ile "Lavantalı Spiral Kurabiye" bu lezzetlerdendi işte. Sonra mı, sonrasında uzun bir çay masası etrafında yaptıklarımızı yedik, çay keyfi yaptık tabii :)


Bu güzel etkinlik için tüm Chef'İstanbul ekibine ve tabii Tupperware'e teşekkürler...

1 yorum:

birsence dedi ki...

ohhh neval abla gezmelerdesin. sefan olsun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...