9 Haziran 2014 Pazartesi

Norge Norveç Deniz Ürünleri İle Anne-Çocuk Workshopu

 
Zarakol İletişim'den, Norge Deniz Ürünleri ile Norveç Mutfağı'nın farklı lezzetlerini hazırlayacağımız bir workshop daveti alınca çok düşünmeden kabul ettim, çünkü workshop anne-çocuk beraber hazırlayabileceğimiz, çocuklara deniz ürünlerini sevdirmeyi amaçlayan, çocuk odaklı bir etkinlikti.
 
Norveç Milli Aşçılar Takım lideri ünlü şef Jostein Medhus ve Norveç Deniz Ürünleri Konseyi Orta ve Doğu Avrupa Bölge Müdürü Maria Kivijarvi Heggen öncülüğünde gerçekleşen atölye çalışmasında Norveçliler ne yermiş, nasıl yermiş fikir sahibi olduk :)

 
Workshop anne-çocuk üzerine kurulu dedim ama babalardan da ilgi az değildi hani. Kızlar annelerine yardım ederken, erkek çocuklar peşlerinden babaları az koşturmadılar :)
 
 
Anne-kız beraberce yaptığımız atölye çalışmasında;
 
- Salatalık ve havuçlu somon ruloları
- Kızarmış ekmek küpleri ve domates vinegret ile poşe somon
- Füme somon, brokoli ve parmesanlı makarna salatası
 
yaptık. Kızımın favorisi makarna salatası, benimki poşe somon oldu, tarifleri de yakın zamanda gelecek inşallah...
 

Hep etkinliklere sen katılıyorsun, yok mu benim de gelebileceğim bir etkinlik diye yana yakıla dert yanan Aslı'cığımın da böylece gönlü  olmuş oldu.

Keyifli geçen bu güzel etkinlik için Zarakol İletişim Ekibine, Norge Deniz Ürünlerine ve Jostein Medhus ile Maria Kivijarvi Heggen'e teşekkürler...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Balıkla aram pek iyi değil ama yinede güzel bir workshop gibi görünüyor. Kızınızda pek tatlı maşallah. Sevgilerimle..Arzu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...