30 Eylül 2014 Salı

Siemens Ankastre İle Sonbahara Merhaba Dedik

 
Hep ilkbahara merhaba denilmez ya, sonbahar da çok güzel bir mevsimdir. Romantiktir ilk önce, yağmur, puslu hava, loş ışık, sararıp dökülen yapraklar. Üşüdükçe sarınılan polarlar, şallar inadına dost sıcaklığını hatırlatır bana. Evlerde ışıklar erken yanmaya, dost buluşmaları evlere kaymaya başlar. İşte böylesi güzel bir mevsime Siemens Ankastre ile merhaba dedik :)


Vadi İstanbul'da gerçekleşen bu güzel buluşmada, Dünya Şampiyonası altın madalya sahibi Şef Ömer Faruk Yılmaz'ın elinden çıkan birbirinden güzel ve değişik aperatifler ve yemeklerden tatma imkanı bulduk. Şefimiz bir yandan pişirirken, bir yandan da bizlerin sorularını yanıtladı. Tüm Siemens Ankastre ürünler içerisinde tabii en büyük ilgiyi Cook Control özellikli, 68 programlı buharlı fırın gördü. Hani her genç kızın rüyası bir dikiş makinası vardı ya eskiden, işte şimdi genç kızların rüyası bu buharlı fırın olabilir diye düşünüyorum ben :)


Gecenin ana yemekleri;

- Taze zencefilli ıspanak çorbası
- Tavuk suyunda pişirilmiş tereyağlı mantı (Bezelye püresi ve domates sosu eşliğinde)
- Buharda pişirilmiş rulo levrek, taze patates, sarı mercimek favası ve baby sebzeler
- Çikolata brownie ve sahlep karamel kek kombinasyonu (Kaymaklı dondurma ile)


Bu güzel gecede, bizleri sıcaklıkları ile inanılmaz güzel ağırlayan tüm Siemens ekibine, harika yemekleri ile Şef Ömer Faruk Yılmaz ile ekibine ve Ogilvy PR'ye çok teşekkürler...

2 yorum:

bademlebuduk dedi ki...

tanıştığımıza sevindim, çok lezzetli bir akşamdı :)

Limonlu Kek dedi ki...

Teşekkür ederim Elif, ben de seninle tanıştığımıza çok memnun oldum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...