17 Eylül 2014 Çarşamba

YeniKadın.com Ekibi İle Kahvaltıda Buluştuk


Uzuuunnn bir ara verdik mi verdik, yeniden eski işimize-gücümüze döndük mü döndük, çocukları da okula gönderdik, ee sıra geldi blogumuzun da gönlünü almaya, epey "sen biraz bekle bakalım." modunda bırakmıştık çünkü. Neyse ki heyecanımdan bir şey kaybetmemiş olarak yeniden yenilenelim :)

Başlangıç olarak da, tam biz hanımlara göre bir etkinlik kahvaltısından bahsedeyim isterseniz. Geçen hafta, Türkiye'nin en çok okunan haber sitelerinden Haberler.com'un yaratıcısı Yenimedya Elektronik Yayıncılık'ın yeni portalı YeniKadin.com ekibi ile kendi bahçelerinde, yeşillikler içerisinde bir kahvaltı etkinliğine katıldım. Kadına dair ne varsa ayna tutan portalda modadan cilt bakımına, sağlıktan dekorasyona kadar aradığınız ne varsa bulabileceksiniz, tabii ki yemek tarifleri de var :) Bakalım ileri zamanlarda YeniKadın.com-blogger işbirliği bizlere neler kazandıracak ?


Samimi bir ortamda, harika bir kahvaltı eşliğinde geçen bu tanışma etkinliğini için Sevgili Fatoş Vayni Şahin ve YeniKadin.com Ekibine'ne çok teşekkürler...

1 yorum:

deeptone dedi ki...

hoşgeldiniiiz blogunuzaaaaa :)))) bakın blogumda ne var baş köşedeeee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...