17 Aralık 2014 Çarşamba

Lav Cam İle "Yeni Bir Cam Yeni Bir Heyecan"


Yine bir etkinlik, yeni bir etkinlik, ancak bu kez ışıl ışıl, çok romantik, bakmaya doyamadığımız bir ortamda buluştuk. "Yeni Bir Cam, Yeni Bir Heyecan" sloganı ile yeni bir kampanyaya imza atan LAV, biz bloggerlerı The Marmara Raika Restaurant'ta bir yemek daveti ile ağırladı.
 
Çay setlerinden, saklama kaplarına, çorba kaselerine kadar 3500 çeşit ürün yelpazesine sahip olan LAV, Kütahya'da bulunan iki fabrikasında her yıl 700 milyon adet cam üretiyormuş. Böylece en az iki-üç çeşidi ile evlerimize girmesi çok normal görünüyor, değil mi?
 
Yemekte bu kez, televizyondan Mimar Selim Bey olarak tanıdığımız Sevgili Selim Yuhay da cam kullanımına dair trendler, evimizdeki klasik cam eşya kullanımına basit dokunuşlarla nasıl farklı ve renkli sofralar hazırlayabileceğimize dair yaratıcı fikirlerini bizlerle paylaştı. Gecenin sonunda yapılan çekilişte Selim Yuhay'ın direkt benim çekiliş numaramı sorarak, benim çıkacağımı bilmesi gecenin hiiiçç unutmayacağım enstantanesi oldu :) 


Yemekler, her seferinde güzeldi diye yazıyorsun demeyecekseniz söyleyeyim, nefisti. Zeytinyağlılar puf puf ekmeklerle yenildi, üzerine yenilen portakallı sorbe ile damaklar şenlendi.


Et, balık, tavuk, iç pilav, kızartma derken tüm gece yedik diyebilirim :)


Özgün cam tasarımları ile sofralarımızı renklendiren LAV'a, yaratıcı fikirlerini bizlerle paylaşan Selim Yuhay'a ve tüm Excel Ekibi'ne böylesi güzel bir davette bizleri ağırladığı için çok teşekkür ederim.

1 yorum:

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
http://www.remtamutfak.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...