16 Şubat 2015 Pazartesi

Febreze'in Koku Giderme Teknolojisini Balık Sofrası'nda Deneyimledik


Pek çok ev biliyorum, balık ve kızartmanın çok sevildiği, ama kokusundan dolayı uzak durulduğu, ya da nadir piştiği. Ancak geçen haftasonu İstinye Urza Restaurant'ta katıldığım bir davet ile istenmeyen bu kokuları Febreze ile  çabucak yok edebileceğimizi deneyimledik. Sevgili Şef Gülhan Kara'nın tarifleri ile donatılan balık sofrasında, hiç balık kokusu almadan, mis gibi kokular içerisinde yemeğizi yedik, dostlarla güldük ve çok eğlendik :)
 

Febreze'in en önemli özelliği kokuyu maskelemeden, üzerini örtmeden nötralize ederek tamamen ortadan kaldırması. İstenmeyen kokuları ortamdan uzaklaştırarak geride sadece hafif ve ferah bir koku bırakıyor, yani alışkın olduğumuz oda spreyleri gibi değil. Evde hemen akabinde, kızartığım köfteden sonra denedim ve sonuç; sanki mutfakta hiç köfte pişmemmişçesine ferah bir koku. Denedeğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.


Gelelim Urza Restaurant'ta gerçekleşen yemeğimizde menüyü hazırlayan Şef Gülhan Kara'nın bizler için seçtiklerine;

- Zeytinyağlı Tabağı (özellikle enginara bayıldım)
- Domates Soslu Kaşarlı Krep
- Pırasalı-Kremalı Çipura
- Tatlı Tabağı (herkesin kesin favorisi ayva tatlısı oldu)

Bu güzel gün için Sevgili Gülhan Kara'ya, Urza Restaurant'a, Medyaevi İletişim'e ve bizleri çok sıcak karşılayan Febreze ekibine çok teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...