8 Ocak 2016 Cuma

Yudum İle Kızartma Ustası Olduk :)



2015'i uğurlamadan önce katıldığım en son workshop, Yudum'un son yeniliği Kızartma Ustası ile Ünlü Şef Murat Bozok öncülüğünde yaptığımız workshop oldu. Workshop öyle eğlenceli ve Murat Bozok'tan aldığımız kızartma tüyoları öylesine pratikti ki, 2015 için bence güzel bir bitiriş oldu. Umarım yeni gelen yıl da bizlere hep güzellikleri getirir inşallah...

Workshop öncesi Yudum'un sağlıklı dokunuşları ile donatılmış harika bir kahvaltıda sohbet etme imkanımız oldu, böylece yeni Yudum Kızartma Ustası hakkında bilgi sahibi de olduk. Palm Süper Olein, Ayçiçek Yağı ve Antioksidan karışımından oluşan Kızartma Ustası, ısıya dayanıklı yapısı ile kolay kolay yanmıyor, kızartmaların daha az yağ çekmesini  sağlıyor, içi nemini kaybetmemiş, dışı çıtır kızartmalar yapabilmeyi sağlıyormuş. 


Yudum Kızartma Ustası'nın tüm bu özelliklerini de sonrasındaki workshopta test ettik, onayladık :) Şef  Murat Bozok ile birlikte hem pratik, hem de pek lezzetli yemekler yaptık. İleride sizlerle tariflerini paylaşacağım bu lezzetler;

- Ayvalık Usulü Hellim ve Lorlu Salata
- Provencal Soslu Patates
- Ev Yapımı Yeşil Mayonez Soslu Dana Antrikot 

Bu çok güzel geçen buluşmada emeği geçen Excel ekibine, güzel lezzetleri ve değerli bilgileri bizlerle paylaşan Şef Murat Bozok'a ve bizleri her zaman çok güzel ağırlayan Yudum Ailesi'ne çok teşekkür ederim...

2 yorum:

Fincan Teyze dedi ki...

çok keyifli bir etkinlik olmuş... ellerinize sağlık ;)

seolara dedi ki...

Harika paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Cafe Malzemeleri
Endüstriyel Mutfak
Etsiz Çiğ Köfte
Patatesli Börek
Biber Dolması

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...