27 Mayıs 2011 Cuma

5. Blog Yazarları Buluşması

15 Mayıs'ta "5. Blog Yazarları Buluşması" yapıldı. Fenerbahçe Özsüt'te yapılan buluşma öylesine güzel, öylesine neşeli geçti ki, tadı halen damağımda kaldı inanın :) Oldukça kalabalık gerçekleşen buluşma, bir nevi yaza merhaba buluşması gibi de oldu :) Zaten o hafta tüm etkinliklerin bir anda gerçekleştiği bir hafta olarak hafızama kazıldı.
Gıyabında tanıştığım pekçok blogger ile tanışma fırsatı bulduğum, daha önce tanıştıklarım ile de hasret giderdiğim buluşma Özsüt'ün şık ve lezzetli köy kahvaltısı ile başladı.
Bloggerların elceğizleri ile yapıp getirdikleri birbirinden leziz tadlar ile oluşturdukları açık büfe ile devam etti.
Özsüt'ün yoğun çikolatalı, fakat o oranda hafif muhteşem pastası ve kahve faslı ile de sonlandı. Zaman nasıl su gibi aktı-geçti vallahi anlamadım :)
Sanırım bu toplantıya, hediye bombardımanı damgasını vurdu diyebilirim. Daha mekana girer girmez elimize tutuşturulan hediyeler, mekandan çıkana kadar dağ gibi oldu :) Sonuçta sırtımız pek, karnımız tok, ellerimiz dolu, kalplerimiz de çok mutluydu :)
Tüm organizasyonu üstlenen ve her ayrıntıyı düşünen sevgili Sevil, Yasemin ve Zeynep harikaydınız, emeklerinize, yüreklerinize sağlık...

3 yorum:

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımın içi nevalim,
harika olan sensin canımmmm,iyi ki geldin.sohbet edemedik üzüldüm ama acısını çıkaracağım bir daha ki buluşmada:))))kocaman öpüyorum canımın te içi:)

mndlna dedi ki...

Biz de sonunda Ankaralı bloggerlar olarak bir araya geleceğiz yarın. İlk kez olacak böyle bir şey ve ben heyecanla bekliyorum :d

Gülcan dedi ki...

eminimki saatler harika geçmiştir. çok keyifli görünüyor fotoğraf.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...