24 Mayıs 2012 Perşembe

Jelibon İle Hep Birlikte Eğlenje :)


Anneler Günü öncesinde, yiyecek-içecek alanında faliyet gösteren Kraft Foods'tan "Jelibon ile Hep Birlikte Eğlenje" etkinliğine davet alınca, uzun zamandır jelli şekerler hakkında kafamda oluşan sorulara cevap bulmak ve kızım açısından değişik bir gün olması umudu ile bu etkinliğe katıldım, öylesine güzel zaman geçirdik ki, özellikle kızım açısından iyi ki katılmışım diyorum :) Aynı gün saat öğle "Tukaş Lezzet Sihirbazları Yarışma Finali" olmasına rağmen, her ikisine de yetiştim, kendimi tebrik ediyorum :)
 

Güzel bir kahvaltı ile başladığımız gün, çocukların bahçeye alınması ve biz annelerin soruları ile devam etti. Anneler merak ettikleri her soruyu sorarken, çocuklara da bahçede sihirbaz gösterisi ve faliyetler vardı süpriz olarak.
 
                                          

Aslında Kraft Foods, Jelibon, Tofita, First, Falım, Patos, Milka, Toblerone, Missbon ve Olips ile zaten evimizden biriymiş :) Şaka bir yana, sağlığa çok zararlı olduğu ve domuz eti türevli olasılığı ile yaklaşık 1 yıldır eve jelatin içerikli şeker sokmuyordum. Bu konu tabii ki masaya yatırıldı. Öncelikle bu konuda hassasiyeti olanlar için; jelibon tamamen "helal et" kapsamındaki hayvanlardan elde ediliyormuş. İçeriğinde yapay renklendirici ve katkı maddesi yerine bitki özlü renklendirici kullanılıyormuş ve daha da lezzetlenen tadını ise çilek, elma, ananas, portakal, limon ve ahududu sularından alıyormuş. En çok sevdiğimiz Ayıcık ve Minimeyveyi rahatlıkla yiyebileceğiz yani, tabii abartmadan :)
 

Mekan olarak İstanbul Atlı Spor Kulübü bünyesindeki Doru Restaurant'ın seçilmesi bizim için çok isabetli oldu. Atları çok seven, her fırsatta parklardaki küçük parkurlarda at üzerinde küçük turlar atmak isteyen kızım için bulunmaz nimetti, atların yanından uzun zaman alamadım küçük hanımı :)


Kahvaltıdan sonra çocuklar bahçeye alınmıştı demiştim ya, işte o ara biz anneleri pek yanlarına almak istemediler, çünkü bizlere süprizleri vardı. Her çocuk annesine kendi Anneler Günü hediyesini yaptı, şık kutular içerisinde de hediye etti. Kendi seçtiği canlı renklerden, kelebek ve uğur böceği boncuklardan doğaya olan aşkı anlaşılıyor sanırım :) 

Yarışmaya yetişebilmek için erken çıktığımızdan katılamadığımız bir faliyet daha vardı Aslı'cığımın içinin gittiği; Sevgili Aylin'in yardımları ile minikler pasta ve limonata da yapmışlar, bize kısmet değilmiş.

Böyle güzel bir etkinliğe imza atan Kraft Foods'a ve onca çocukla baş eden cici ablalarımıza teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...