12 Şubat 2008 Salı

Bir Kayıbın Ardından





Bir kayıbın ardından hissedilen acı nasıl tarif edilebilir bilemiyorum. Hele ki kaybedilen; kuzenin, oyuncaklarını ve oyunlarını paylaştığın çocukluk arkadaşın, çocukluğunuzun en maceralı günlerini yaşadığınız FNS Kulübünün S’si, 15 sene yan yana evlerde oturduğun komşun, bayramlarda-seyranlarda “naber kuzen?” diye kafa tokuşturduğun akraban, amcanın biricik yadigarı, 35. doğum gününde toprağa verdiğiniz gencecik bir insan olunca anlatmak çok daha zor. 31 Ocak’ta Davutpaşa'da meydana gelen elim kaza, bizim yüreğimizi yaktığı gibi, yüzlerce yüreği kavurdu geçti, geriye bizlere bu acıya dayanmak kaldı yadigar. Allah bütün ölenlere rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin, yardım etsin, bir daha böyle acı olaylar yaşanmasın, canlar yanmasın Ya Rabbim!

Hoşçakal Selçuk, hoşçakal Selo, hoşçakal Seloman, hoşçakal kardeşim…

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Acını tarif etmek mümkün değil sanırım..İnsanları bir kazada genç yaşta kaybetmek insana daha büyük ve tarifsiz bir acı veriyor eminim...Allah rahmet eylesin ailesine ve sana sabırlar versin.Başınız sağolsun :(

Adsız dedi ki...

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Size ve ailesine sabır diliyorum.

Adsız dedi ki...

Canim basin sagolsun,Allah kuzeninin mekanini cennet etsin insallah.Acini cok iyi anliyorum,biz de dün dayimin oglunu kaybettik,Allah bütün ölenlere rahmet eylesin,bizlere de sabir versin insallah.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

canım başınız sagolsun,ölenlere rahmet dılıyorum,yakınlarına sabır versın yaradan

http://hobievigardenya70.blogspot.com

EZGi :)) dedi ki...

basın sagolsun canım.allah sana ve tüm yakınlarına sabrlar versin

Dilek Sezgin dedi ki...

Acınız çok büyükmüş. Başınız sağolsun. Böyle durumlarda kelimeler yetersiz kalıyor. Allah sizlere sabır versin.

Tijen dedi ki...

Başınız sağolsun. Şimdi gördüm yazını. Ne zor bir şeyler söylemek. Allah geride kalanlara sabır versin.

Feyza Fidan dedi ki...

Limonlum, boğazım düğüm düğüm oldu inanki...Ben hiç bişey diyemeyenlerdenim bu gibi durumlarda :((( Acınızı içimde hissettim..Allah rahmet etsin ve tabiiki geride kalanlara ömür versin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...