9 Ağustos 2010 Pazartesi

Tuz&Biber Dergisi Partisi

Geçen hafta Tuz&Biber Dergisi Partisi'nde ben de vardım :) Sevgili Ferah ve Sevgili Yasemin' in evsahipliğinde gerçekleşen toplantı beklediğim gibi çok sıcak ve hoş bir ortamda geçti, zaman su gibi aktı, gitme vakti nasıl geldi-geçti anlamadım vallahi :)
Katılım oldukça yüksekti, tanıdıklarımla "Eee hayat nasıl gidiyor?" muhabbeti, yeni tanıştıklarımala "Sizin blogunuz hangisiydi? Aaa evet evet daha önce görmüştüm!" diyalogları, arada kahvaltı etme çabaları ve en son tatlı bir heyecanla yapılan hediye çekilişi, herşey herşey çok çok güzeldi. O gün oradan kimse boş elle ayrılmadı :)
Cevizağacı'nın kahvaltı tabağı bence yeterli, doyurucu ve lezzetliydi. İlk defa gittiğim, ancak Anadolu yakasında oturan blogcuların bildiği ve meth ettiği bu mekanı ben de beğendim. Mekanda arzu ederseniz açık büfe kahvaltı da alabilirsiniz
.
Günün bir diğer süprizi de Sevgili Gül'ün getirdiği çikolata soslu&fıstıklı&vişneli kekti. O ne kekti öyle, bilgisayar ekranından görüp görüp özendiğim keklerden birini tatma fırsatını da bulmuş oldum bu vesile ile :) Ayrıca kekin bir öyküsü de vardı ki, yazarken bile hala gülümsüyorum vallahi :)
Haahhaaaa! Toplantının sonunu bir Türk kahvesi ile kapatalım dedik Sevgili Gül ile. Amann dumanı tüte tüte gelen (harbiden tüten bir duman sözkonusu idi kurubuz sayesinde :) Bu pek afili kahve sunumu beni kalbimden vurdu, sadece kahve içmek için bile giderim yani :)
Uzun lafın kısası herşeyi ile harika bir gün geçirdim. Organizasyon için canla-başla çalışan sevgili arkadaşlarımı yürekten kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum. "Kestane kebap, acele toplanalım bak" :)

9 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Nevalcim biz teşekkür ederiz değer verip katıldığın için. Memnun kaldıysan bizden daha mutlusu yok. sevgiler canım

mintinin dünyası dedi ki...

şahane bir gün geçirmişsin tebrik ediyorum gönülden.gül ablanın keki yine göz kamaştırmış anlaşılan.sevgiler...

Sevil Şahin dedi ki...

nevalim aranızda olmayı çok isterdim ama kısmet degilmiş inş. başka bir sefere :)
kocaman öperim seni
sevgiler

YeMeK vAkTi dedi ki...

seni tanıdığıma çok memnun oldum canım:)

tam çıkışta gül ablayla sana o neee yahuuu dediğim kahve tabağınız :)) gerçekten pek afilliydi görünce kalakaldım:))

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Toplantının güzel geçmesine çok sevindim Neval'cim, Cevizağacı'na bir dahaki gidişinde Bursa lokumundan tatmalısın :) Sevgiler..

Benhurum dedi ki...

Nevalcim tekrar görüşebilmek çok hoştu gerçekten, yine yeni güzel etkinliklerde birlikte olabilmek üzere hoşçakal tatlım;)

Gökce dedi ki...

ohhh ne güzel.

Adsız dedi ki...

Hayırlı Ramazanlar, sağlıklı ve bereketli bir Ramazan ayı geçirmemiz dileğiyle.
Sevgilerimle....

ANNEMİNELİ dedi ki...

Canım ne güzel bir etkinlik olmuş,bizimle paylaştığın içinde bol bol teşekkürlerrrr..Sevgilerrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...