Geçtiğimiz hafta Sevgili Duygu'dan "Yılbaşı öncesi, sofra keyfimizi en lezzetli yemeklerle donatmak, birbirinden lezzetli ve pratik menüleri bize mutluluk verecek şekilde hazırlamak için, Eyüp Kemal Sevinç ile Siemens Lezzet Akademisi’nde yemek pişirmeye hazır mısınız?" mailini aldığımda böyle bir etkinliğe çoktan hazırdım zaten :)
Mekana girdiğimizde harika bir ortam bizi bekliyordu, mor ağırlıklı donatılmış masa ve yine aynı tonlarda süslenmiş çam ağacı tam anlamı ile yaklaşan yeni yılın ilk provası gibiydi. Tüm bu zahmetlere giren Siemens, EKS Mutfak Akademisi ve Duygu'ya içtenlikle teşekkür ediyorum.
EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleşen etkinlikte, aynı zamanda mekanın Kurucusu ve Eğitmen Şefimiz Sevgili Eyüp Kemal Sevinç eşliğinde Siemens Ev Aletleri’nin teppanyaki ve indüksiyon ocak gibi yenilikçi teknolojileri ile tanıştık ve tam bir akşam yemeği menüsü hazırladık.
- Arkasından ara sıcak olarak; ilk kez tanıştığım ve herkesin vawww! çektiği Siemens tepan yaki ocakta pişirdiğimiz "Buğdaylı ve Mısırlı Kaygana" (Naneli yoğurtla gerçekten çok hoştu :)
- Karamelize soğan yatağı üzerinde "Nar Ekşili ve Limonlu Piliç But" ve "Kuru Meyvalı Pirinç Pilavı"
- Siemens indüksiyonlu ocak üzerinde pişirdiğimiz "Yıldız Anasonlu İrmik Helvası" (Hımmm neffissti :)
4 yorum:
Ellerinize sağlık limonlu kekim
İyi haftalar dilerim
Sevgiler
güzel bir deneyim harika duryor yemekler salata ve helva bana göre:))
seninle olmak her zamanki gibi çok güzeldi canım arkadaşım
Bu sefer ayrı istasyonlarda çalıştık ama gözlerim hep sendeydi:))) Biraz curcuna ama güzel bir akşamdı:)
Yorum Gönder