3 Şubat 2012 Cuma

İyi Ki Doğmuşuz :)


Uzunn bir süredir yazmadım değil mi, daha doğrusu yazamadım, hatta en doğrusu oturup da yazmaya fırsat bulamadım :) Hani dolu dolu yaşamak değimi vardır ya, son 2 haftadır cidden dolu dolu yaşamak nasıl olursa onu yaşadım işte. Her şey çocukların yarıyıl tatiline girmesi ile başladı. Daha önce "Tatilde yaparız, tatilde gideriz" dediğim çoğu şeyi gerçekleştirmem gerekiyordu elbette, zaman verilen sözleri tutma zamanı idi. Karne hediyeleri için bi dolu alışveriş merkezi dolaşımı, sinema, akvaryum gezisi, Belgrad Ormanı sucuk-ekmek fantezisi, arkadaş ve akraba ziyaretleri ve daha bilumum ağırlamalar...

Bir de işin içine benim doğum günüm giriinnnnceeeee :)  Bu yıl doğumgünü kutlamaları neredeyse 3 gün- 3 gece sürdü diyebilirim. Gerçekten şanslı insan olduğumu yürekten hissettiğim, çok özel bir yıl oldu benim için.

Yakın arkadaşlarımın kutlamalarının yanı sıra bizim kafadar blogger kızlarla da bir araya geldik bir pazar günü kahvaltısında. Daha önce gittiğimiz ve çok beğendiğimiz B&N Kitchen buluşma mekanımızdı ve yine çok güzeldi :) Aramızdan 4'ü (Ben, Yasemin, Güler ve Tümay) Ocak ayında doğmuşuz, eee iyi ki de doğmuşuz :)


Pek çok kahvaltılık çeşidin ardından bir de cheescake nasıl güzel gitti, tabii biz doğum günü çocuklarına B&N Kitchen'in ikramları idi :)


Bu güzel mini kekler ise Sevgili Arzu ve Aylin'in marifetli ellerinden çıkma, göründükleri kadar da lezzetliydi, sağolun kızlar ne kadar düşüncelisiniz :)


Eee bu kadar yiyip içtikten sonra , üzerine de bol köpüklü Türk kahvesi, hiçbir şeyden de kusur kalmayalım değil mi :)

Vee hediyeler, bir doğumgünü kutlamasının olmazsa olmazları... Ama bir hediye bu kadar da büyük olmaz ki canım :)

Hişşşt kızlar iyi ki varsınız diyeceğim ama, artık bu bile basit kaçıyor hissettiklerime, sizleri gerçekten çok seviyorum :))

10 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Nevalciğim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılları sevdiklerinle yaşaman dileğiyle

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Nice mutlu, huzurlu sağlıklı yıllar dilerim. Sevgilerimle...

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

canımmmm iyi ki doğmuşsun sen.
Pek çok seviyorum seni:) tekrarlayalım bu kahvaltıları sık sık,pek keyifli oldu valla:)
çooook öperim tatlı yanaklarından

İnci Yemek dedi ki...

Nevvalim bizde seviyoruz seni canım:)iyi ki doğmuşsun iyi ki benim arkadaşım olmuşsun.
çok keyifli bir gündü,tadı hala damağımda:)
sarılıp öperim seni canım benim...

eda günaydın dedi ki...

Nice yıllara Neval Ablacım çok öpüyorum seni.

Rakunt ideas dedi ki...

Tekrardan nice yaşlara ne mutlu Maşallah size :))

mutfagabuyrun dedi ki...

nice sağlıklı mutlu seneler canım.hayırlı kandiller.

fatosun mutfagından... dedi ki...

mutlu yıllar,hayırlı kandiller

çeşnici Handan dedi ki...

Nevalcim doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu bir yeni yaş dilerim sevgiler.

Unknown dedi ki...

nice yıllara o zaman
Gelibolu17'nin hazırladığı "Çay,Kahve Bahane" etkinliğine 8 ŞUBAT-22 ŞUBAT tarihleri arasında http://tombultarifler.blogspot.com yani ben ev sahibeliği yapacağım... Bildiğiniz gibi çay kahve bahanedir çoğu zaman,dostlarla,arkadaşlarla,dertleşmek,görüşmek için.bir çoğumuz sevdiğimiz bir arkadaşımıza ziyarete giderken "hadi çayı koy" geliyorum diye gideriz,yada müsaitsen "sabah kahvesine geleceğim" deriz...
Çünkü o sohbet muhabbet kuru kuruya olmaz,tamam tatlı dil güler yüzde gereklidir,hatta suratı sirke satan bir ev sahibi size bal baklavada ikram etse orda çok kalmak istemezsiniz öyle değilmi,ordan ayrılmak için sabırsızlanırsınız.... "Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse misafirine ikram etsin. Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse akrabasına iyilik etsin. Allah'a ve âhiret gününe iman eden kimse ya faydalı söz söylesin veya sussun!" Muhammed Mustafa (s.a.v) Ve yukarıdaki güzel hadis-i şerifi sizlerle paylaşıp,evlerinize gelen misafirlerinize,eşinize,çocuklarınıza,yada bu dünya hanesinde en güzel misafir benim deyipte kendiniz için hazırlamış olduğunuz birbirinden güzel tariflerinizi,ikramlarınızı sayfalarınızdan almaya geleceğim :) Tariflerinize "çay,kahve bahane" etkinliği için Tombultarifler'e gönderiyorum yazıp bana haber verirseniz,büyük bir zevkle gelip tariflerinizi alıp http://tombultarifler.blogspot.com/ adresimde yayınlayacağım :) Son olarak arkadaşlar,her zamanki gibi etkinliğimize herkes davetlidir,(lütfen davetiye götüremediğim arkadaşlarım kırılmasınlar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...