8 Mayıs 2012 Salı

İnci Özgöz'ün Stüdyosu'nda Hotpoint Luce Serisi İle Tanıştık


Geçen hafta yemek stilisti İnci Özgöz'ün sıcacık, samimi atmosferli "eat.drink.shoot studio" isimli yemek stüdyosuna davetliydim. Sevgili İnci Özgöz'ün marifetli ellerinden çıkan Hotpoint Luce Serisi Ankastre ürünlerinde pişen birbirinden güzel yemeklerden yedik, yemek ve fotoğraf üzerine koyu sohbetlere daldık. Kısaca diyebilirim ki çok güzel saatler geçirdik, zaman nasıl geçti anlamadım inanın :)

Hotpoint Luce Serisi'nin özellikleri hakkında da bilgi aldık bu arada. High Definition teknolojisi ile daha düşük enerji ile tam kıvamında çabuk pişen yemekler pişirmek mümkün. Üstelik tek tuşla tüm otomatik programları kontrol edebilecek kadar pratik. Ledli aydınlatma sistemi ile de fırın kapağını açmadan da pişen yiyecekleri kontrol etmeniz kolaylaşmış.


İnci Hanım bizlere neler yapmıştı neler, kahveci tepsisinde shot bardakları içerisinde ikram edilen Damla Sakızlı Zerdeçallı Mercimek Çorbası tatları ve sunumu ile bizleri değişik yemeklerin beklediğinin habercisiydi :)


Maş Salatası, Tane Hardallı Patates Salatası, Tabbule ve Yeşil Soslu Göbek Salata'yı top kek görünümündeki muhteşem lezzetli Soğanlı Ekmek ile doya doya yedik desem ;)


Kaymaklı Büzme Börek masanın ilk ara sıcak konuğuydu.


Kaşar Peynirli Hurma benim için biraz fazla tatlı geldi, aklıma kuru erikle daha bir mayhoş tat elde edebilir miyim acaba diye gelmedi değil hani.


Rokfor ve tulum peynirli, reyhanlı mantar benim favori lezzetlerimden oldu.


Limonlu Tavuk şa-ha-ne idi, başka bir söze gerek yok.


Kapanış serin bir tatlı ile, Vişneli ve Kayısılı Pelte ile oldu, ben kendi tercihimi vişneliden yana kullandım, hiç de pişman olmadım :)
 


Ayrılırken nostaljik filemiz "Fırında Mantar" yemeğinin malzemeleri ile, zihnimiz güzel hatırlanacak anılar ile doluydu. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Sevgili İnci Özgöz ve  Hotpoint 'e çok teşekkürler...

3 yorum:

Hayatın Tatları dedi ki...

çok hoş bir etkinlik olmuş ne güzel..

Burcu Kayhan dedi ki...

Merhaba,
İkramlar şahane görünüyor,çok güzel bir etkinlik olmuş.Orada olmak isterdim.Sevgiler:)

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

İnci Özgöz'ün yemek etkinliğine katılmanız çok iyi olmuş. Sayenizde ben de katılmış, orada bulunmuş gibi bilgi sahibi oldum. Blogunuzda menüleri ve yemekleri ayrıntılı anlatmanıza çok teşekkür ederim. Pırıl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...