28 Temmuz 2012 Cumartesi

Ramazan Paketimiz Knorr'dan


2 haftadır evde zoraki dinlenmedeyim, bunca sıcağın içindeyken, Ramazan kapıdayken ve kış için hazırlıklarımdan daha hiçbirini yapmamışken malesef ayağımı kırdım :( İki haftadır bacağım dizime kadar alçılı  şekilde hiç ayağa kalkmadan sadece yatıyor, evden çıkamıyor, sürekli tekrarlanan eski dizileri izliyor ve iki günde bir kitap bitiriyorum, yani çok farklı bir Ramazan deneyimi yaşıyorum :)

Bu karışıklık içerisinde kapımız çaldı, karşımızda Knorr'un Ramazan paketini getiren kargocu abimiz :) Knorr bizi unutmamış tüm çıkan yeni ürünlerinden göndermiş. Ne yalan söyleyeyim bir süredir reklamlarda dönen "Valide Sultan Çorbası"nı televizyonda gördükçe canım çeker dururdu, hemen yapmak (daha doğrusu yaptırmak lazım :) şart oldu. En çok da "Etsiz Çiğ Köfte Harcı"na sevindiğimi itiraf edeyim, evdeki çiğ köfte canavarlarına yetiştiremiyorum çünkü:) Teşekkürler Knorr, herkese hayırlı Ramazanlar...

7 yorum:

Gökce dedi ki...

geçmiş olsunnn...bu ramazan demekki yatıp dinlenmeye ihtiyacın varmış...

boncuk mutfakta dedi ki...

Nevalciğim çok geçmiş olsun.
Hayırlı ramazanlar.

BAL ANNE dedi ki...

çok geçmiş olsunnn
hayırlı ramazanlar.....

lezzetyolculugu dedi ki...

Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah.Bence de Knorr ramazan paketi harika hazır çorba sevmem ama bende, eşimde çorbaları beğendik.

Limonlu Kek dedi ki...

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, hepinize hayırlı Ramazanlar....

Adsız dedi ki...

beleşçiliğini ve bedavacılığını bu kadar da uluorta hiç utanmadan göstermekte ayrı bir marifet olsa gerek. her etkinlikten bir avantan var.

Limonlu Kek dedi ki...

Oruç oruç kalbimi kırıyorsunuz, beğenmiyorsanız, sevmedi iseniz lütfen blogumu ziyaret etmeyiniz. Kendimi size anlatma derdine de hiç girmeyeceğim, sizi doğrudan Allah'a havale ediyorum, Allah hırstan kararmış kalpleri bildiği gibi yapsın...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...