19 Kasım 2012 Pazartesi

Emsan'la Yemek Günlüğü

 
Yine, yeni bir etkinlik için düştüm yollara :) EKS'de gerçekleşen "Emsan'la Yemek Etkinliği'nde " Emsan ile kestik, doğradık, pişirdik ve yedik. Harıl harıl çalıştığımız , afiyetle de yediğimiz çok güzel bir etkinlik oldu. İlk kez denediğim ve daha öncesinde "keskin olur mu ki bunlar?" diye tereddüde düştüğüm seramik bıçakları, çelik tencere ve düdüklü tencereleri kullandık tabii. Seramik bıçakları test ettim, pek bir iyi kesiyormuş. Gerçekten çok beğendim, ön yargım tamamen kayboldu :)
 

Çok fazla laf söyledin sadede gel diyenler için; açılış gerçekten muhteşem bruschetta ile oldu.


Ardından Balık Çorbası (Bouill A Baisse) geldi. Balık çorbasın çok seven biri olarak, bu kez un kavurmadan, biber ve soğanla tatlandırdığımız duru sulu balık çorbasını çok beğendim.


Emsan düdüklü tencerede 10 dakikada haşlanan buğdayla yaptığımız Cevizli Buğday Salatası.


Ana yemek olarak Sezeli ve Tavuklu Noodle pişirdik.


veee kapanış Vanilya Dondurmalı Çikolatalı Sufle pek nefisti :)

Bu güzel etkinlikte tüm emeği geçenlere ve tabii Emsan'a çok teşekkürler...

2 yorum:

aslı dedi ki...

emsan tencerelerinden bende memnunum. yemekler güzel görünüyor sevgiler

Limonlu Kek dedi ki...

Herkesin mutfağında en az bir Emsan'ı var değil mi Aslı :) Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...