21 Şubat 2013 Perşembe

Fairy "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" Kitabı Tanıtım Buluşması


Hava biraz sisli-puslu olmasına rağmen umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz diyerek en son katıldığım etkinlikten bahsetmek istiyorum. Fairy'nin Türkiye'nin 12 şefinin aileleri için pişirmeyi sevdikleri yemekleri biraraya getirdiği "Lezzeti Bol Zahmeti Az" fırın yemekleri kitabının tanıtımı benim için farklı bir yönü ile öne çıktı. Daha önce ya bir restaurantta, ya da profesyonel bir mutfakta gerçekleşen etkinliklerin aksine, bu etkinlikte Yemek Danışmanı Sedef İybar'ın evinde konuk olduk.
 
 
Sedef İybar, kitaptan bazı tarifleri, kendi elleri ile hazırlayıp bizlere ikram etti, bizler de bir gün havasında hem sohbet edip, hem de bu lezzetlerden tattık. Sedef Hanım, kitapta yer alan hepsi biribirinden güzel lezzetlerden; Berna Laçin'in "Portakal ve Soya Soslu Somon"u, Eyüp Kemal Sevinç'in "Fırında  Hardallı Piliç But"u, Sahrap Soysal'ın "Cevizli Kimyonlu Köfte"si, Oktay Usta'nın "Kabaklı Dereotlu Peynirli Börek"i, Tolga Atalay'ın "Fırında Mantarlı Patates"i, Elif Edes Tapan'ın "Elmalı Tart"ını ve kendisine ait "Ayva Tatlısı"nı pişirmişti.


Sohbet konularımızdan biri de tabii Fairy'nin yeni çıkardığı "suda bekletme etkisi" gösteren Yeni Fairy Platinium Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı ve Fairy Bulaşık Makinesi Tabletleri idi. Üstelik bu güzel kitaba siz de sahip olabilirsiniz, www.mutlumutfaklar.com a üye  olan ilk 250 kişi, http://isntagram.com/fairyturkiye sayfasında kendi mutlu sofralarını ya da yemeklerinin fotoğraflarını paylaşan ilk 100 kişi ve https://twitter.com/mutlumutfaklar da kendi mutlu sofra ya da yemek fotoğraflarını tweet atan ilk 250 kişi "Lezzeti Bol Zahmeti Az Tarifler" kitabına sahip olacak.  


Bu güzel gün için Fair'ye, zevkli ve sıcacık evini bizlere açan ve kapıdan ayrılana kadar her birimizler çok yakından ilgilenen Sevgili Sedef İybar'a, içten teşekkürler...



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika etkinliklere katılıyorsunuz, size imrenmemek mümkün değil..

Nesibe Çorak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...