10 Eylül 2013 Salı

Maksut Aşkar'ın Mutfağı'na Konuk Olduk

D-Smart 53. kanalda 24 saat yemek hakkında yayın yapan 24Kitchen aşçılarından Maksut Aşkar "Lezzet Sanatı" adında yeni bir program hazırlıyor. Ve biz yemek bloggerleri olarak 28 Eylül'den itibaren her Cumartesi ve Pazar günü saat 13:30'da yeni bölümleri yayınlanacak olan programın çekildiği stüdyoya konuk olduk.
Programın konseptinde; her hafta belirlenen bir ana malzeme ile 4 farklı çeşit yemek yapılıyor. Bizim konuk olduğumuz hafta ana malzeme bademdi. Maksut Aşkar, programda annelerimizden alışmış olduğumuz klasik tarifleri pişirme ve sunum açısından farklı dokunuşlarla yorumluyor. Çekim gününün menüsü; Badem Sütü, Bademli Semizotu Salatası, Bademli Pilav ve Keşkül-ü Fukara idi.
Bizler de Maksut Aşkar'ın lezzetli ikramlarından nasibimizi aldık tabii. Tarçınlı Hibiskus Şerbeti, Baklava Yufkasından Ispanaklı Börek ve Kızartılmış Mantı Hamurunda Füme Somonlu Kanepeler Maksut Aşkar'ın tariflere farklı bakış açısını ve elinin lezzetini bizlere göstermiş oldu :)
 Bizleri 24Kitchen çekim mutfağında ağırlayan Sevgili Maksut Aşkar ve program ekibine teşekkür eder, porgamının hayırlı olmasını dilerim. 
 

1 yorum:

tatlı sefam dedi ki...

hayırlı olsun hangı kanalda yenı program

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...