2 Mayıs 2014 Cuma

Arbella Makarna İle Makarnanın Artılarını Konuştuk


Geçen haftasonu genç bir marka olan Arbella Makarna'nın davetlisi olarak Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'de makarnanın artıları ile tanıştık. Neydi bu artılar; Arbella Makarna, yeni ürün olarak yüksek oranda lif içeriği sayesinde doyurucu ve sindirimi kolaylaştırıcı "Tam Buğday Makarnası", mısır unundan üretilmiş olup gluten, buğday, yumurta, süt ve soya içermeyen "Glutensiz Mısır Makarnası" ve durum buğdayının yüksek protein ve karbonat içeriğine doğal yollarla kurutulmuş domates ve ıspanak eklenmesi ile lezzeti daha da artmış "Sebzeli Makarna"


Workshopta  www.sagliklimutfak.net  blogunun yazarı Sevgili Hilal'in şefliğinde makarnalı lezzetler pişirdik. "Makarnalı Sebze Çorbası", "Sebzeli Makarna Salatası", "Keşli-Cevizli Penne" ve "Tavuklu Kavrulmuş Makarna Mantısı" yaptığımız ve sonrasında da afiyetle yediğimiz lezzetler oldu. Özellikle "Tavuklu Kavrulmuş Makarna Mantısı"nı yemeye doyamadığımı söylesem abartmış olmam inanın :)Hepsinin tarifini yakın zamanda yazacağım inşallah..


Olduça neşeli geçen bu güzel etkinlik için Sevgili şefimiz Hilal'e, Sevgili Fataoş Vayni Şahin'e ve Arbella Makarna'ya çok teşekkürler...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Olsada yesek....:))

Unknown dedi ki...

Merhabalar!

Blogunuzu inceledim ve öcelikle çok tebrik ediyorum, kek ve tatlı bilginiz ve tercübeniz çok etkileyici. tatlı tariflerinden başka çok ilginç yazı yazıyorsunuz! Fotoğraflarınız de çok kaliteli bır deöğütlerinizden çok ilham çekilir. Sizin diskinizde kesinlikle daha çok fotoğraf ya da videolarınız var. Bu kadar güzel fotoğrafları ve değerli öğütleri paylaşacak blogcuları arıyoruz! Ücretsiz online disk www.kutucugum.com kullanın bugün! Servısımız bütün dosyalarınızı tek bir yerde çeşit arşivler halinde toplaması sağlıyor! Bizde Pinterest ya da Tweeterde olduğu gibi takipçi sistemimiz var. Dosya ekleme size birkaç saniyeden fazla almayacak. Limitsiz kendi albüm ya da arşiv oluşturup kendiniz için güvende tutun ve forum, blog, ya da facebook'ta paylaşın!

Kendiniz için ücretsiz bir reklam yapın ve bsitenizi bildiriniz!

Bir deneyiniz ne kadar kolay ve hızlıdır!
Eğer sorunuz ya da yorumunuz varsa onlara bu emailla cevap vereceğim!

Saygılar
mehmet.kaya@kutucugum.com
www.kutucugum.com

Saglıklı Mutfak Hilal dedi ki...

Nevalim ay şef falan demeyin bana yahuu şef olmam için kırk fırın ekmek yemem lazım :))))) iyi ki geldin canım. Güzel bir gündü tarifleri beğenmene sevindim. öperim

online mutfak dedi ki...

Siteniz çok başarılı ilgiyle takip ediyorum
Çay Makinesi
Çay Makinası
Sanayi Tipi Çay Makinası
Çay Kazanları

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...