2 Haziran 2014 Pazartesi

Aslı'nın Doğumgünü Partisi


Sevdiklerimiz için, mutlu olsunlar diye ne çok uğraşırız, didiniriz ve hiç yorulmayız değil mi? Tek beklediğimiz karşılık da gözlerindeki mutluluk ve memnuniyet ışıltısıdır. Ben de küçük kızım için bir doğum günü partisi yapacağım diye karar verdiğimden beri o gözlerindeki mutluluk ışıltısını hayal ettim hep. Sonuçta ben beklediğimi aldım, Aslı'cığım da çok ama çok memnun kalarak, seneye temanın ne olacağına karar verme çabalarına girişti :)


Böyle bir parti vermek üzere yola çıkarken, daha önce bir çok arkadaşım için düzenlenmiş olan "Babyshower Partisi"lerinden ilham aldım diyebilirim. İçten içe dünyaya erken gelmişim, ben yetişemedim böyle partilere diye hayıflanırken, bu vesile ile hevesimi de almış oldum sonuçta :) 


Evde veya dışarıda olsun, evde kendimizin de yapabileceği bir iki detay ile bir doğumgünü partisini cıvıl cıvıl ve özenli göstermek elimizde. Masa orta süsleri, kek standı, kek kupları, süslü kürdanlar, hediye poşetleri, taçlar, asalar hepsi Eminönü'nden kolaylıkla bulabileceğiniz malzemeler. Tabii bazı kalemlerde arkadaşlarımdan da yardım aldım. Su sargıları ve hediye etiketlerini Sevgili Bengü hazırladı. Zeytinyağlı yaprak sarmaları Sevgili Özlem'in marifetli ellerinden çıktı, inanılmaz lezzetliydi. Vee pastamız her yıl olduğu gibi Sevgili Gülay tarafından hazırlandı. Sadece konsept nedir diye sordu ve herkesin bayıldığı, muhteşem bir pasta ortaya çıkmıştı bile. Benden önce mekana gelerek süslememe yardım etmesi ve benimle mekandan ayrılmasını asla unutmayacağım. Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır...

Söylemeden geçemeyeceğim bir konu var. Dışarıda bir parti vermek için yer arayışına girdiğimde Bakırköy civarı parti evinin azlığı, olanların uçuk fiyatları beni çok zorladı. İnternet üzerinden Florya'da "Festival Parti Evi" ni bulduğumda çok sevindim o yüzden. Fiyatı ve verdikleri hizmetleri ile çok memnun kaldığımı hemen belirteyim...
 

Menüyü belirlerken hemen herkesin ve özellikle de çocukların en çok sevdiklerinden hazırlamaya çalıştım. İki farklı modelden oluşan şeker hamurlu kurabiyeleri 4 gün öncesinden, limonlu kekleri 2 gün öncesinden, kısır ve kaplumbağa salatasını da 1 gece öncesinden hazırladım. Yaprak Sarması dediğim gibi Özlem'in elinden, Ispanaklı Arnavut Böreği de annemin elinden çıkmaydı.
 
 
Koşuşturmadan fazla bir şey anlamadığım, ama buna rağmen çok zevk aldığım bu doğumgünü partisi Aslı'cığımı çok mutlu etti, herşey de bunun içindi zaten. Umarım hayat, her zaman istediklerini verir sana canım kızım :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş Herşey...Ellerinize saglık...Aslıyada mutlu güzel yıllar...

parti organizasyonu dedi ki...

annemizin emeğine sağlık, her şey muhteşem görünüyor.. nice mutlu ve sağlıklı senelere..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...