7 Ocak 2016 Perşembe

%100 Türk Markası Silverline Ankastre


Ankastre mutfak ürünleri üreten firmalar dersek, aklınıza kaç tane marka geliyor? Peki bu markalar arasında üretimini Türkiye’de yapan hangisi desek? Cevabınız; Silverline Ankastre Mutfak Ürünleri A.Ş. olmalı…

Silverline, Gümüşfon adıyla 1994 yılında kurulduğundan beri çok yol kat etmiş bir firma. Aslında davlumbaz üretmek için kurulmuş, firmanın ismi ise ürettiği ilk sürgülü davlumbazdan geliyor. 2000 yılından beri ürünlerini, önce Bulgaristan’a, sonra Almanya’ya ihraç etmeye başlamış, bugün ise 70 ülkeye ihracat yapıyor. 2005 yılından itibaren, geleceğin mutfaklarının modern çizgilere sahip, şık ve bütünsel mutfaklar olacağını öngörerek ankastre ocak ve fırın üretimine başlamış. 2015 itibariyle bu ürünlerin yanı sıra; ankastre buzdolabı, bulaşık makinesi, çöp öğütücüsü, eviye ve armatür de üretiyor. Üstelik tüm bu ürünler, firmanın Merzifon’daki 85.000 m2. lik alana kurulu fabrikasında üretiliyor.

Silverline, 2006 yılında halka arz edilmiş, bugün %44 ü halka açık, 2013 yılında ise ihracatta ilk 500 firma arasında 415. olmayı başarmış bir firma. 2018 yılı için hedefi; ihracat hacmini iki katına çıkartmak ve iç pazar oranını %17 ye yükseltmek.

Firmanın üretim yaparken mottosu; yenilikçi tasarımlarını çevreye ve enerji tüketimine duyarlı bir halde üretmek ve yaşama ayrıca bir keyif katmak. Bu amaçla üretilen inovatif, çevreci ve fonksiyonel davlumbaz, fırın, ocak, buzdolabı ve bulaşık makineleri tüketiciye mutfakta maksimum fayda sağlamakla kalmıyor, zamandan da büyük tasarruf sağlıyor. Ürünler A+ ve A++ enerji sertifikası ile üretiliyor, ocaklar gaz kesme ve kapanma emniyetli, buzdolapları kapı kapanmazsa alarmlı ve bulaşık makineleri gibi düşük desibelli, fırınlar program sonunda devre kesici alarmlı olarak detaylar düşünülerek tasarlanmış.

2009 yılından beri katıldığı tüm tasarım fuarlarından ödüllerle dönen Silverline.com sizi bu tasarım harikası ürünleriyle tanışmaya çağırıyor. Toplam 101 ödüllük bu uluslararası başarının arkasında ise, güçlü bir AR-GE ekibinin ve yapılan büyük hacimli yatırımların olduğunu söylemek gerek.

Silverline.com  adresini tıkladığınızda, Silverline Ankastre’nin ürettiği tüm ürünler ekranınıza geliyor. Size ise sadece mutfak dekorasyonunuza göre hayalinizdeki ürünleri seçmek kalıyor.

1 yorum:

seolara dedi ki...

Harika paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Cafe Malzemeleri
Endüstriyel Mutfak
Etsiz Çiğ Köfte
Patatesli Börek
Biber Dolması

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...