10 Ocak 2018 Çarşamba

En Uygun Ürünler A101’de


Her bütçeye hitap eden kaliteli ürünleri ile A101'den alışveriş yapmak indirimleri ile daha keyifli hale geliyor. Türkiye’nin bütün şehirlerinde ve hemen tüm ilçelerinde açılmaya devam eden mağazalar zinciri, en ücra köşeye bile ulaşabiliyor.

A101 düzenli olarak hemen bütün ürünlerine farklı oranlarda indirimler uyguluyor. Farklı farklı isimleri olan kampanyaları ihtiyacımız olan ürünlere göre takip edebilmek çok kolay. Birçok web sitesinden, broşürlerden ya da kendi web sayfasından ulaşabiliyoruz. “Haftanın Yıldızları” isimli kampanya da ağırlıklı olarak gıda ürünleri indirime giriyor. Bunun dışında “İkincisi Yüzde Elli” kampanyası ile de indirimdeki üründen ne kadar çok alırsak o kadar uygun almış oluyoruz. Bir de “Aldın Aldın” kampanyası bulunuyor. Bu kampanyanın ürünlerine mağazanın indirimli broşürlerini paylaşan siteden ulaşabiliyoruz. A101 aktüelden ise bu kampanyanın ürünlerini kapsar.

Alışveriş yapmayı keyifli ve tasarruflu hake getiren mağazadan haftalık kampanya broşürlerini takip ederek de faydalanabiliriz. Örneğin; apartmanımıza bırakılan ya da mağazadan aldığımız broşürdeki bir ürünü tarihini de göz önünde bulundurarak mağazaya gelir gelmez satın alabiliriz. Bunun içine gıda ürünleri dahil olduğu gibi elektronik aletler, iç çamaşırları, bebek bezleri ya da mobilyalar gibi ürünler de dahildir. Bir odamıza alacağımız LCD ekran televizyonun o hafta A101'e indirimli olarak gelmesi bizim için paha biçilemez bir mutluluktur. Ancak bazı ürünler oldukça sınırlı sayıda geldiğinden dolayı kampanyanın başladığı günün sabahında mağazanın kapısında beklememiz kaçınılmaz oluyor. Ürünü kaçırmamak için biraz çabalamamız gerekiyor. Özel günlerde o günün ürünlerine yaptığı indirimler ya da verdiği hediye çekleri de kendisini daha vazgeçilmez kılıyor. Bayram için yapacağımız yiyeceklerin alışverişini A101'in indirimli ürünlerini satın alarak yapabiliriz. Okullar açılacağı hafta çocuğumuza istediği çizgi film kahramanının kalem, silgi, kalemtıraş, kalem kutusu ya da çantasını A101'den hem daha uyguna hem de daha kaliteli hizmet anlayışı ile satın alabiliriz. Kaçırmamızın imkânsız olduğu indirimleri ile alışveriş yapabildiğimiz A101 mağazalarına her yerde rastlayabiliriz. İhtiyaçlarımızı çok uygun fiyatlara karşılayabilmek için indirimleri takip etmeliyiz. Böylece karlı bir alışveriş yapabiliriz.           

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...