14 Mart 2008 Cuma

İkea Menüsü

Bu aralar bahardan mıdır nedir, işlerde bir yoğunluk, bende de bir o kadar yorgunluk. Çok işim var ama hiç iş yapasım yok. Diğer blogları dolaştığımda da herkes aşırı yoğunluktan şikayetçi. Eskiden zaman daha bir yavaş geçerdi sanki, sindire-sindire yaşardık günleri, özlüyorum vallahi her istediğimi yaptığım o günleri. Bazen de kendimi kandırıyor muyum, avutuyor muyum bilmem "çocuklar büyüyecek, işim azalacak, işte o zaman her istediğimi yapacağım" diye. Bunları uzun uzadıya anlattım çünkü, iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak için bazı kaçamaklar yapıyorum bazen. Çalıştığım yer itibariyle çok fazla seçenek yok gidebileceğim, ama içlerinde en tercih ettiğim yer Bayrampaşa İkea.


İkea'yı çok seviyorum gerçekten, ortam sessiz- sakin, alışveriş hızlı sıra beklemiyorsun, yiyecekleri güzel, kısacası tam bana göre. Hele yemekten sonra kahve eşliğinde yenen bademli keki denemeye değer. Menüde; mercimek çorbası, meşhur İsveç köftesi, kocaman tekerlek şeklinde çavdar kıtırı, bütün restorantı buram buram enfes kokutan cafe latte ve beyaz çikolatalı bademli kek vardı. Hepsi çok güzeldi, gene gelecek ben... Kızlar da tutturmuşlar kahvaltıya da gelelim anne diye, elimiz mahkum bir pazar da onlar için de geleceğiz mecburen.

5 yorum:

EZGi :)) dedi ki...

CANIM BEN İKEANIN NEREDEYSE TÜM LEZZETLERİNİ DENEDİM VE KESİNLİKLE HARİKA:))

ayşegül mutfakta dedi ki...

vede ekonomik!! afiyet şeker olsun. ikeaya gittiğimde artık hep aklımdan geçecek
"şu bademli kek yiyen hatun acep limonlu kek!mi?" diye :)

NiNo dedi ki...

oyoyoyoyoyyyyyyyyyyy

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Selam,
cok harika bir menü olusturmussun, ne mutlu sizlere diyebilecegim, cünkü bizler bu köfteciklerden buradaki magazalarda malum domuz etinden dolayi yiyemiyoruz. Sizlerin imkanlarini kiskandim, o bademli kekin tadinida cok iyi bilenlerdenim, sana tekrar afiyetler olsun.

Selam ve sevgilerimle..

keskinli dedi ki...

selam
bizim burda malesef böyle güzel menü yiyebilecegimiz yerler yok
ama o pastayi yapan ve tadini iyi bilen biri olarak bayilirim sizede afiyet olsun bakalim iyi pazarlar sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...