16 Temmuz 2008 Çarşamba

Uzak Yol Yolcusuna Hazırlıklar: 1

Birkaç zamandır çok meşgulüm, her gün gidilmesi gereken bir yerim, bitirilmesi gereken işlerim, alınması gereken dünya kadar alışverişim var. Bloguma bile bir dalıp, bir çıkıyorum, az birşey ferahlayınca tekrar koşuşturma telaşıma devam ediyorum. Tüm bu telaş bir misafir için, hem de çok uzak yoldan gelen önemli bir misafir için. Misafir kim mi? Anladınız siz onu :)

Bu sepetleri çok sevgili arkadaşım Dilek ile yaptık, canım benim çok uğraştı, ortalığı tarumar ettik, çok güzel zaman geçirdik beraberce, ama bence değdi. Ortaya harika iki sepet çıktı. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır :) Off! pek bir iddialı söz oldu. Söylemek istediğim şu aslında, daha işlerim bitmedi, sepetlerin içlerinin dolması lazım. Haydi bakalım postu yazdık, şimdi dooğruu işlere geri dönelim:)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Ay çok güzel olmuş.Bende istiyorum.Benim bebeklerede yaparsın dimi ne olur.Tabi önce hamile kalmam gerekiyor.(inşaallah olur)
Zuzu

Adsız dedi ki...

yipuuuuuuuuuuu.. hoşgelsin hoşgelsin :))

sıcacığından sevgiler.

www.misssgibi.com

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Misafirimiz çok şanslı, şimdiden kendisi için ne güzel hazırlıklar yapılıyor.. Ellerinize emeğinize sağlık Neval'cim, çok beğendim..

Gulos dedi ki...

nevcim,
alttaki postu okumadan üstekini okuyunca gelen misafirin sana ait olduğunu sandım :P.
Allah analı babalı dünyaya gelmesini nasip etsin.
Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Neval'cim iyi akşamlar canım bunlar ne kadar şirin sepetler böyle kıskandım doğrusu,ellerinize ve emeğinize sağlık,öpüyorum...

Baharcicegi dedi ki...

Misafir agir misafir yoluda cok uzun oldugu icin ancak böyle bir hazirlikla karsilanir,sepeti ve diger esyalari cok güzel olmus emeginize ellerinize saglik.

pelince dedi ki...

Harika sepetler bunlar,her ayrıntı ne kadar zarif olmuş....Uzak yol yolcusu sağlıcakla gelsin inşallah...

Gönül dedi ki...

ay hayatcım insan benide çağırır yardıma gelirim dimiiiiiiii:)))) harika olmuş herşey..sağlıkla gelsin .....benim tancayı sormuşsun fişini bulamadım oyüzden burdan bir ayakkabıcıya vericem ama hala veremedim eheheheh:))) arabanın içinde 10 günüdr gidip geliyor benimle birlikte kopuk ayakkabım:))) öpüyorum seni emeklerinize sağlık yeavrım..sevgilerimle

Tijen dedi ki...

Oooo iyi karşılamalı küçük beyi. Mavi olduğuna göre herhalde tatlı mı tatlı bir oğulcuk olmalı dedi gönül...

Feyza Fidan dedi ki...

Allahhhhhhh, Nevalimmm çok sevindim inanılmaz bir haber bu, demek aslan parçası bir delikanlıya teyze olacam haa :))))
Canım benim şimdiden gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, sıhhatli, mutlu ,huzurlu, upuzun ömürlü olsun minik prensimiz..Dualarım seninle canım Limonlum, güzel haberlerini bekliyorum haberin olsun,
Koskocaman öptüm seni...

A.Banu dedi ki...

Hayırlı olsun, yeğenin güle güle, analı babalı büyüsün inşallah.
Sepetler harika olmuş, çok ciciler.
Hele ki içi doluyken daha bir cici görünüyorlardı.Kurabiyelerin çok lezizdi, ellerine sağlık.
Tarifini en kısa zamanda bekliyorum.

fidaneli dedi ki...

merhaba:) ziyaretınız ve ıyı dıleklerınız ıcın tsk e geldım, fakat sepetlerı görunce kıskanmadım desem yalan olur:)) ellerınıze sağlık.. ben ne yazıkkı bu tur ıslerımı son zamana bırakmakla buyuk hata yapmısım:( hıcbıryere cıkamıyorum bırakın onu koltuktan kalkıp dığerıne gecmem ıcın bıle bırılerının yardımı gerekıyor:)) umarım görusebılırız tekrar..

sevgıler
fıdan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...