18 Eylül 2008 Perşembe

Teşekkür!

Vatan Gazetesi'ne her pazar "İftar ve Sahur Yemekleri Yeni Tarifler" adıyla yemek tarifleri içeren bir kitapçık hazırlayan Sayın Ayşe Tüter'e teşekkür ederim. "Arnavut Böreği" tarifinde bir sürü blog içerisinden benim yayınladığım fotoğrafı beğenip de, altına kendi tarifini yayınlaması beni çok onore etti. Yine aynı dergide "Pastırmalı Patates" tarifini ve resmini yayınladığı Portakal Ağacı'ndan Sevgili Hatice de tarifi yayınlanmaya hak kazananlardan, kendisini kutluyorum :) Ayrıca "resmi al, altına tarif yaz!" tarzı yemek tariflerini babam da çok güzel yapar, arzu ederse kendisine yardımcı olabilir!

28 yorum:

Gulos dedi ki...

Tebrik ederim nevalcimmm :))).

Adsız dedi ki...

Babana başarılar dilerim öyleyse :))

Rengarenk dantel dedi ki...

:):):)
tebriğimi sunmadan geçemedim. Pess.
bu sırf gazetenin yaptığı bişey de olabilir.
bide bunu yayınlayanlar göremeyeceğimizimi düşünüyorlar acaba. çok saçma

neslihan erzincan özgür dedi ki...

İyi vallahi ya,bloglar yapıyo derken şimdi de gazete ekleri ve ünlü aşçılar da mı başlamış kes kopyala işne,helal olsun ne diyelim!!!!!!!

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Hayret bi şey doğrusu bakalım daha neler duyacağız...

şeker pasta dedi ki...

Nasıl yani Ayşe Tüter de mi resim çalıyor. Çalıyor diyorum, izinsiz alınmış her şey çalınmış demektir.Bunun başka bir izahı yok. pes vallahi...
Ne yapmalı acaba?

banu kırmızıgül dedi ki...

çok ayıp gercekten üzüldüm. sitede resım ve tarifleri nezaman yayınladıysak yazıcıdan kopyasını alıp bir dosyada tutmak gerekiyormuş. tarif resimleri çalınırsa dava açıp elimizdeki dosyaları delil olarak sunuyoruz mahkemeye.

NiNo dedi ki...

tepriklerrrrrrrr

Adsız dedi ki...

Valla canım helal olsun sana..iyi yakalamışsın..O derginin aynısı bendede var..Bence dava açabilirsin bu senin en doğal hakkın..Sevgiler..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

yazıklar olsun yani! direk mail at ve hakkını ara canım.

iremlemekanlar dedi ki...

Sevgili neval hanımcım öncelikle iftar sofranız çok güzel sizlere güzel güzel iftarlar dilerim afiyet olsun seni gerçekten anlıyorum bazen resim çekerken dışardaki insanlar çok garip bakıyor bu kız hiç görmemişmi acaba:))) blogumuzu koyacagız diyemiyoruz... Bu olaya ise şaşırdım açıkcası resiminin tuıtulması güzel birşey ama nezaketen söylenmesi seni daha mutlu ederdi sıkma canını bundan sora resimlerinin altına limonlu keki eklersin baskın olmuş olur sevgilerle hayırlı iftarlar canım

Aybike Ceylan dedi ki...

Tebrik ediyorum, harika bir haber...
Sevgiler..

Aysultan... dedi ki...

Tebrik ediyorum işi baya ilerlettmişler artık yazıklar olsun yani! başka söze gerek yok ki ...

durutarifler dedi ki...

Ne yapmayı düşünüyorsun ?
Koskaca gazate , inanamıyorum bu nasıl sorumsuzluktur. Bence çok rahat dava açılabilir. Bir danış bakalım avukat tanıdıklara.

Müge Hüner dedi ki...

Şekercim;
Tek kelime ile sana TEBRİKLER...

Bir kelime de gazete ve hanım efendiye PESSS...

Yani sen bunu farketmeyebilrdin, o gazeteyi okumuyor olabilirdin.
Arkadaşalrın dediği gibi, bloglar bitti gazete ve dergilerde artık bizden beslenmeye başladı..
Ne diyebilirimki :(

Adsız dedi ki...

Canim bu duruma ben de üzüldüm. Ama bence Ayse Tüter degil de gazetenin yaptigi birseydir bu. Bloglardan sonra artik gazeteler de baslamis hirsizliga desene...
Hayirli ramazanlar canim.

Adsız dedi ki...

Valla bravoo.. Nevalciğim, maalesef içerik hırsızlığı almış başını gitmiş :(

AYıpp

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Neval'cim ne diyeceğimi bilemedim, pervasızlığın bu kadarı!

JFF Volvix dedi ki...

:)))))))))))))))))))))

Bir laf bu kadar güzel yerine gidermişşşşş:))

Helal bacımm

İlker Ergin dedi ki...

Canım maalesef bu sürekli oluyor.Zaman zaman hepimizin başına geliyor.ama açıkçası nasıl engellenir bilemiyorum.Bence hakkını sonuna kadar savunmalısın.Bu arada hemşeri olmamıza çok sevindim.Bende halis muhlis Arnavut kızıyım:)))Sevgilerimi bıraktım...

Adsız dedi ki...

neval, gazeteye yazdın mı?

Adsız dedi ki...

neval işleri ilerletmişler ya.artık ps bu kadarına da
gazetenin yaptığı iştir diyenlere bir sözüm olacak ayşe tüterin sitesi var zaten tariflerinin de hepsinin resimli olduğunu iddia edenbiri kaç yaşında da kadın yani yaptıklarının resmini çekememiş mi?yoksa denemediği tarifleri verip de milleti hüsrana mı uğratıyor ben de yazacağım şimdi gazeteye bu ne adiliktir..süslenip gazetelerde boy göstermeyi biliyor bu hanımefendi(!) de bir resim mi çekip yayınlayamıyor..
yakışır babana neval...:)

Adsız dedi ki...

nevaciim blogumda tepkimi koydum yazdığım yazıda ve attğım maili de yayınladım..

Saliha dedi ki...

MERHABA NEVAL...SEN COK GUZEL BIR TEPKI VERMIŞSİN BRAVO..YAZIKLAR OLSUNKI SOFRA DERGISINDEDE AYNI SEYLER OLUYOR ELIF KORKMAZEL PORTAKAL HATICENIN TARIFLERINI RESIM OLMASADA NOKTASI VIRGULUYLE YAYINLIYOR KAYNAKTA BELIRTMEDEN...BEN MAIL ATTIM AMA:(

SEVGILERIMLE

Betül İnce dedi ki...

Sevgili Neval,

Az önce Yosunbuka'ya da yazdım. Artık şaşırmak sınırımı aştım öyle ağzım açık kızgınlıkla bakıyorum ve merakla bekliyorum bunlar utanırlar mı bir gün diye?
Geçmiş olsun.
Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Okuyunca ben de inanamadım gerçekten.Bence de emeğe saygısızlık bu.Keşke izin alma zahmetinde bulunsalardı.Aslında bloglarda da şablonlar kısmına ufak eklemelerle bunları önlemek mümkün diye biliyorum.Bir arkadaş benim sitemde yaptı.Şu anda herhangi bir resim ve yazıyı kopyalamak mümkün olmuyor.Size de tavsiye ediyorum.Sevgiler.

Neş'e dedi ki...

yosunbuka nın blogunda gördüm bu haberinizi , yuhh diyorum evet biraz kaba oldu ama yuh yani ne hadsizliktir bu. sizide tebrik ediyorum iyi cevap olmuş:)

Adsız dedi ki...

Rezalet valla ağzım açık kaldı :(
Ben bu hırsızlara karşı fotoğrafların ortasına kocaman chaplin cafe yazıyorum.böyleye kopyalama şansları olmuyor :))

Herkese tavsiye ederim.
Fotoğrafın sağına soluna altına değil,tam ortasına!Böyleye kesemiyorlar da fotoğrafı.
Çok geçmiş olsun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...