16 Temmuz 2009 Perşembe

Ofis Kahvaltılarımız...

Sabah işe çok erken başladığım ve aynı zamanda da özellikle sabah öğünlerimi hiç atlamadığım için çoğunlukla iş yerinde kahvaltı ediyorum. Genelde çay, peynir, zeytin, simit ve acı sostan oluşan kahvaltı (Fotoğraftaki dolmalar bile ekstra idi yani...) ayda 1-2 gün herkesin katılımıyla küçük bir ziyafete dönüşüyor :)

Ofisimiz kalabalık olduğu için herkes getirdiğini açınca, ortaya gerçekten de mükellef bir sofra çıkıyor doğrusu. Genelde öğleden sonra 3 civarı "Yarın kahvaltı yapalım mı ne dersiniz?" sorusu ile başlanan, herkesin ne getireceğine dair planları ile şekillenen, ertesi gün kahvaltı için özellikle 10 dakika erken işyerine gelinen ve hazırlıklar yapılırken dahi "haydi artık ne zaman yiyeceğiz?" diye sabırsızlandığımız kahvaltılarımıza buyrun...

- Peynirli ve patatesli poğaça

- Su Böreği

Kahvaltılıklar aynı gibi görünse de, her seferinde yeni denenen tariflerle her sofra kendine münhasır oluyor. (Masa örtümüz de müsfette plotter kağıtlarımız :)

- Közlenmiş kırmızı biber salatası

- Baharatlı yumurta salatası

- Kakaolu pudingli kek

13 yorum:

Neşeli Sesler dedi ki...

Kız bu ne günde filan zannettim sizi meğer ofismişş:) Süpersiniz gerçekten :)

Tuğba Agaci dedi ki...

Bizim iş yerinde kendi masalarımızda bile bir iki lokma bi şey atıştırmamıza laf edildiğini düşününce, bu sofra sultanlara layık gibi gözüktü gözüme (: (Ne kadar uzun bir cümle kurdum)
Yani bu ortamın kıymetini bilin derim..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

koca sofrada gözüm şokellaya takılı kaldı:)))) dibini getiririm kesin:)

Allah muhabbetinizi artırsın:)

Unknown dedi ki...

OOOh ne güzel bir kahvaltı sofrası. Hemde ofis kahvaltısı.

pembecikolata dedi ki...

Biz eşimle kahvaltı yapmadan asla çıkmıyoruz evden, uykudan fedakarlık yapıyoruz:( İstisnai durumlarda ofiste simit peynir zeytin çay menüm var:)Valla bravo size...Kahvaltı masanızdan etkilenmemek mümkün değil ofis kahvaltısına yeni bir bakış açısı:) Oldukça geniş:):)
Ohhhh keyifli kahvaltılar...

Unknown dedi ki...

Canımmmm benide sizin ofise alırmı
sın???
bayıldım valla kocaman öpüyorum...

Yıldız dedi ki...

Afiyetler olsun...
Biz de ofiste kahvaltı yapmayı çok seviyoruz hatta bununlada yetinmeyip öğle yemeklerimizi bile ofiste kendimiz yapıyoruz ama sizin ofis kahvaltısı nefis görünüyor ziyafet sofrası gibi afiyetler olsun........

Pembe Tatlar dedi ki...

Ayy harika:)))

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Bende yanında çalışmak istiyorum :))
Eskiden benim çalıştığım yerde çok göze batardı, erken gidiyor bile olsak. Öğleden sonra muhabbetimiz sen evde ne pişiricen, ayyy karnım acıktı muhabbetlerini geçemezdi nedense. Maşallah ne güzel bir arada uyum içinde birşeyler yapmak, senin gibi tatlı bir insan da olduktan sonra...
Sevgiler

pelince dedi ki...

İş ortamınız çok hoş,ne güzel mamalar onlar öyle...Afiyet olsun size...
Güzel bir pazar günü diliyorum....

Sevgiler.

Aysultan... dedi ki...

Ne güzel ve ne samimi bir sofra hepinizin ellerine sağlık:)
masa örtünüzde pek şıkmış :):)
sevgiler:)

Sevil Şahin dedi ki...

neval canım merhaba tatlım nasılsın seni unuttugumu sandın demi hayır unutmadım su ara yogunluktan dolayı biraz ara vermiştim ve ilk fırsatta tekrar geldim nasılsın tatlım o guzel kızın nasıl öpüyorum seni ve onuda kız bu arda bu nasıl bir kahvaltı off valla acıktım zaten tutmayın beni bayılcam banada gelin herkes bir sey getirdiğine göre oh ne guzel :))
canım benim afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun :))
kocaman öpüldünn

Adsız dedi ki...

WOW just what I was searching for. Came here by searching
for cannabiologist

Feel free to visit my site cellulite treatment cream

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...