14 Eylül 2009 Pazartesi

2009 İftar Sofrası3: Şirket İftarı

Aslında çalıştığım şirketin iftarı tam 1 hafta öncesindeydi. Büyük hevesle gidip, fotoğraflarını çekmiştim ki o geceden başlayıp kendini belli eden yağmur, büyük bir sel felaketine dönüşüp bende ne tad, ne de tuz bıraktı. Badireler atlatıp sular içinden geçerek ve gerçekten olayın vahim sonuçlarına bizzat şahit olan biri olarak, insanların sıkıntılarını ve acılarını anlayabiliyorum. Allah böyle elim olayları bir daha kimseye yaşatmasın inşallah. Çalıştığım şirketin 1600 kişilik dev iftar organizasyonunda, evet çok kalabalık vardı, ancak tüm yemekler tam vaktinde servis edildi. Menüde;

- Mercimek Çorbası
 
- Hünkar Beğendi-Pilav
- Talaş Böreği
 
- Güllaç
- Bir de hoş bir düşünceyle, herkesin tabağının yanına bırakılan, içinde güllü lokum ve akide şekerlerinden oluşan küçük bir şeker paketi vardı.

Çıkış saatimizle, iftar vakti arasında uzun bir süre olduğundan, şirketin yine hoş bir süprizi ile öncelikle Panorama İstanbul (Fetih Müzesi)' a kısa bir gezi düzenlendi. Topkapı Kültür Parkı (Eski Topkapı Garajı yerinde) içerisinde İstanbul'un fetih süreçlerinin anlatıldığı müze, biraz daha hareketli ve görsel objelerin eksikliğini hissetsem de, özellikle 360 derecelik panoramik fetih tasviri ile göz dolduruyor bence.

3 yorum:

Serpil dedi ki...

öncelikle sel içn çok büyük geçmiş olsun. Panorama müzesine bende gittim fevkalade bir yer. hayırlı kandiller, bende beklerim...

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım...
Hayırlı kandilleer...

gülay mutfakta dedi ki...

canım çok geçmiş olsun.. evet biz bu dev şirket iftar organizasyonları her ramazan takip ediyoruz;).. menü çok güzelmiş afiyet olsun..
hayırlı kandiller...
sevgilerimle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...