23 Kasım 2009 Pazartesi

Beni Bu Diziler Mahvetti!

Yapmaktan en çok hoşlandığım şeyler yeni lezzetler tatmak, kitap okumak, seyahat etmek ve film seyretmektir. Son zamanlarda ise dizi seyretmek bunların hepsinin önüne geçti. Lost, Fringe, Dead Zone, Dollhouse ve son gözdem Flashforward derken artık yemek yemeğe vaktim kalmadı (hatta isteğim bile :) diyebilirim. Yalnızca ve yalnızca istediğim, birbiri arkası yeni bölümleri seyretmek. Bu vesile ile buradan tüm bu muhteşem senaryoları bulup, harika bir görsellikle evimize kadar taşıyan ve böylece evimin düzenini sekteye uğratan Amerikan Dizi Endüstrisi'ne teessüflerimi gönderiyor ve şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum :) Diğer blogcular, bu tarz yazılarından sonra konuyu bir tarife bağlıyorlar, (pazar günü 8 bölüm dizi seyrettiğim için) bende tarif bile yok, söz diziler bitsin yeniden yemek yapacağım :)

5 yorum:

Gökce dedi ki...

ya evet bende de aynı sorun baş gösteriyor. hele flashforward bitirdi beni

aslı'nın mutfağı dedi ki...

İlahi Limonlu Kekim, çok hoşsun.. Arada böyle keyif yapmak iyi oluyor, canın sağolsun :) Flashforward'ı merak ettim doğrusu, hiç izlemedim..

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Masallah, 8 bolum pes pese ha? Canim merak etme bir tek sen degilsin:)) Su diziler insani resmen esir aliyor. Bu nasil bir bagimlilik boyleeeeee?! Sanki eroin filan katiyorlar:)) Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim.

pembecikolata dedi ki...

Flashfoward kesinlikle yeni favorim!!!Süper yeni bölümünü iple çekiyorum. Valla bende de durumlar aynı cnm yeni tariflere zaman yok bu aralar...

Seda dedi ki...

Limonlu kekim ben de bayıldım flashfoward'a bende de var o bağımlılık başından kalkamıyorum ne olacak bakalım........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...