3 Haziran 2010 Perşembe

Sensodyne Etkinliği

Haftasonu Sevgili Aylin'den aldığım davet ile Glaxo Smith Klein Firması'nın düzenlediği etkinliğe katıldım. Etkinliğin amacı, firmanın Sensodyne markası adı altında yeni çıkardığı "Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" diş macununun tanıtımı idi.

Harika bir teras manzarasına sahip Teşfikiye Sofa Hotel'de gerçekleşen etkinlik, gerçekten çok şeyde gözüm kalmasına rağmen birçoğundan yiyemediğim :( güzel bir kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından Diş Hekimi Doç. Dr. Tosun Tosun'un diş hassasiyeti ve pratik tedavi yöntemleri üzerine sunumu ve bizlerin bitmeyen soruları vardı :)
Glaxo Smith Kline Tüketici Sağlığı Bölümü Grup Marka Müdürü Sayın Sema BULUÇ'un GSK şirket geçmişi, geniş ürün yelpazeleri ve yeni çıkan "Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" ürünlerinin tanıtımı ile devam eden etkinlikte, tanıdığım diğer blogcularla karşılaşmanın da benim için çok önemli olduğunu vurgulamadan geçemeyeceğim. Hassas dişlerde, dişeti çekilmelerinde, özellikle sıcak-soğuk-ekşi yiyecek ve içeceklerin tüketiminde yaşanan problemleri ortadan kaldıracak bir ürün olarak lanse edilen "Sensodyne Hızlı Rahatlama ve Uzun Süreli Koruma" diş macununu deneyeceğiz ve göreceğiz bakalım... Aslında ben firmalardan; ağız kokusunu yok eden, bakteri ve plaklarla savaşan, hassas dişleri koruyan ve aynı zamanda dişleri beyazlatan tek bir ürün talep ediyorum, çok mu şey istiyorum acep :)

Bu etkinliğin, diğerlerinden farkı; etkinliğe katılan birçoğumuzu ilk kez Yoga ile tanıştırması oldu. Sensodyne'nin yeni ürünü hızlı rahatlamayı baz aldığı için, bunun devamında vücudun da jızlı rahatlaması için 40 dakikalık bir yoga seansı düşünülmüş. Yoga Eğitmeni Mert Güler'den aldığımız bu eğitimle dişimizdeki bakterilerden ayrı, beynimizdeki bizi sıkan düşünceleri de attık gitti yani :)

Bizleri bu güzel organizasyonda buluşturan güler yüzlülüğü ile hepimizi ağırlayan Sevgili Sema Buluç şahsında Glaxco Smith Klein'e ve tüm organisazyonu yürüten Excel İletişim Danışmanlık'ın başta Sevgili Aylin olmak üzere tüm çıtır kızlarına çok teşekkür ediyorum :)

6 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

Gerçekten un zamandır katıldığım en güzel etkinlikti. senide görmek ayrı keyif canım . sevgiler

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım ne kadar değişik bir etkinlik olmuş. Hele yoga enteresan güzel bir fikir.
Sensodyne diş macununu merka ediyorum
Alıcam
Çok öptüm canım
sevgiler

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş, bu arada Mert Güler de benim apartmandan komşum olur:)) tesadüfe bakınız. Hep rastlardım kendisine de yoga eğitmeni oldugunu bilmezdim. bak nerden nereye:)))

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşım,
Uzun süredir kullandığım ve etkisine inandığım asla değiştirmeyi düşünmediğim harika bir diş macunu gerçekten. Konuyu görünce yorum yapmadan geçemedim. Herkese tavsiye ediyorum. Sevgiler....Mihriban...

pelince dedi ki...

Çok değişik ve hoş bir etkinlik olmuş,bayıldım..

Tümay Öztürk dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik olmuş. Ben maili pazartesi günü okuduğum için gelemedim:) Seni görmek çok güzel olurdu. Bir dahaki sefere inşallah:) Kendine iyi bak canım:) Kocaman sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...