10 Aralık 2010 Cuma

Hoşgelesin Alperen Partisi :)

Çoook uzun zaman oldu değil mi? Haftasonlarına ve akşam dokuzlara kadar uzayan fazla mesai turları bitmek bilmeyince bir günde fotoğrafları düzenle, iki gün ara ver, sonrasında fotoğrafları bloga yükle iki gün daha bekle, alt yazıları da üç günde yaz, böylece bu güzel "Hoşgelesin Alperen Bebek Partisi" de yayınlanmayı bekleyip durdu. Görmeliydiniz partide her yer mavi&beyazdı. Sevgili Arzu'nun yakında doğacak bebeği Alperen için hazırlanan bu parti için evini açan, pasta, kurabiye ve pek çok lezzetli tatları hazırlayan, partinin tüm detayları ile ilgilenen Sevgili Gülay'a ve güzel ailesine buradan da teşekkür ediyorum.
 
- Böyle partilerin artık demirbaşı haline gelen bez pasta. (Süsleri ile de masaya ayrıca bir renk katıyor, çok seviyorum yani :)
- Bebek pastası muhteşemdi, ben daha böyle lezzetli, böyle yoğun çikolatalı pasta yemedim. Üzerindeki süslemeler de minik Deniz ve Zeynep tarafından neredeyse kapışıldı :)
 
- Bebek kurabiyeleri de tüm şıklıkları ile sepette yer alıyordu.

- Ayrıcaaaaa elmalı kurabiye

- Kartopu

- Ispanaklı çarşaf böreği (Bir sürü börek çeşidi olmasına karşın Gülay'ın annesi, sofrada benim de tuzum bulunsun diyerek elceğizleri ile bu böreği yapmış. Ne gerek vardı falan dedik ama iyi ki yapmış, tek kelime ile muhteşemdi, ellerine sağlık)
- Peynirli su böreği

- Pazılı gül böreği

- Tuzlu pastane kurabiyeleri

- Dereotlu&peynirli poğaça

- Zeytinyağlı yaprak sarma

- Yoğurtlu brokoli&kabak-havuç salatası

- Tavuklu salata

- Lorlu salata

Sevgili Arzu'nun hayırlısı ile minik oğlu Alperen'i kucağına almasını diliyorum. Umarım anne-babasına, ailesine, milletine hayırlı bir evlat olur...

8 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Hayırlı cumalar, ellerinize, emeklerinize sağlık. Çok güzel çok leziz ve muhteşem görünüyorlar.

Saygılarımla.

lezzettabağı dedi ki...

gÜNAYDINLAR SEVGİLİ lİMONLU KEK, HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK, SEVGİ ARZU DA İNŞALLAH BENİM KIZIMLA BİRLİKTE HAYIRLISIYLA KURTULUP MİNİK BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALIRLAR . AYNI HEYECANI BİZDE HEPİMİZ DUYUYORUZ VE BU HEYECAN GÜN YAKLAŞTKÇA DA ARTIYOR. SOFRA ÇOK GÜZEL OLMUŞ HERŞEY HARİKA GÖRÜNÜYOR BEZ PASTA BAŞKA BİR HAVA VERMİŞ GERÇEKTENDE. KOCAMAN SEVGİLER, GÜZEL HAFTA SONLARI..

mutfagabuyrun dedi ki...

hayırlı cumalar.menü harikaymış.bütün arkadaşların ellerine sağlık.sevgiler.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Sevgili annemiz inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır. Hazırlıkların hepsi birbirinden güzel olmuş. Hoşgelesin partilerinin uzmanı ilan ediyorum seni :)İnşallah daha nice güzel paylaşımların içerisinde bulunursun canım arkadaşım.
Sevgiler

Tümay Öztürk dedi ki...

Birden o güne gittim ve tüm gün masanın başında oturup yediğim aklıma geldi:) Çok güzel bir gündü gerçekten. Hayırlısı ile Alperen'i görelim inşallah:)

durutarifler dedi ki...

Ah ah bu sofrada olmak vardı. İnşallah hayırlısı ile bebeği kucağına alır annesi. Sevgiler

mintinin dünyası dedi ki...

selamlar arkadaşım.ne leziz bir hoşgeldin merasimi böyle.tüm detaylar harika.ince düşünülmüş belli.
yapanların ellerine sağlık.minik kuzu da sağlıcakla gelsin anneciğinin kucağına inşallah.
sevgiler...

hülya dedi ki...

Çok güzel bir menü ilk yapacağım günde bunları deneyeceğim. Sizinde ellerinize sağlık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...