Sudiye Zamane Kahvesi'nde gerçekleşen Geleneksel II. Sofra Buluşması; hem Sofra gibi kemikleşmiş yemek dergisi ve portalı çalışanları ile tanışmak, hem dostlarla bir arada olmak açısından, hem de ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mükellef kahvaltısı ile dört dörtlüktü.
Her bir bardak dile gelip, derdini, sıkıntısını bizlerle paylaştı, tıpkı bizim diğer blogger arkadaşlarımızı görünce yaptığımız gibi :) Çaylar bile bizdendi yani...
Buluşma sadece kahvaltıdan ibaret değildi. Zamane Kahvesi'nin spesiyallerinden olan "Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But" ve "Cezvede Türk Kahveli Kek" Executive Chef Gökhan Tufan tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Anlatılan lezzetler, biz daha yerimize oturmadan, tabağımıza kadar gelmişti bile:)
Vee çikolatalı suflenin Türk kahveli versiyonu "Cezvede Türk Kahveli Kek", eee bunu da beğendim vallahi :)
Sofra Dergisi fotoğrafçısı Erkin Ön ve yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş'in "Yemek Fotoğrafçılığı" workshopu, çektiğimiz yemek fotoğraflarımızı nasıl daha güzel, daha lezzetli gösterebileceğimize dair püf noktalarını içeriyordu.

Giderken bizlere birer kutu da Yine Zamane Kahvesi'nin spesiyali olan makaronlardan hediye edildi. Renk renk, herbir ayrı aromalı makaronlardan naneli ve güllü olan kesinlikle benim favorim. Zaten bu buluşmadan sonra Zamane Kahvesi benim favorim :)
Bu kadar el üstünde tutulduğumuz, bir dediğimiz iki edilmeden ağırlandığımız bu buluşma için tüm Tüm Sofra ailesine ve Zamane Kahvesi'ne teşekkür ederim..
1 yorum:
eminimki çok hoş geçmiştir.
Yorum Gönder