21 Haziran 2011 Salı

Sofra Dergisi ile Zamane Kahvesi'nde Kahvaltı

Biraz geriden geliyorum biliyorum, ama tüm etkinliklerin postlarını yazabilmek için de var gücümle çabalıyorum hani :) Geçen hafta gittiğim ve iyi ki gitmişim dediğim etkinliklerinden biri idi yemek bloggerleri ve Sofra Dergisi ve portalı çalışanlarının buluşması.
Sudiye Zamane Kahvesi'nde gerçekleşen Geleneksel II. Sofra Buluşması; hem Sofra gibi kemikleşmiş yemek dergisi ve portalı çalışanları ile tanışmak, hem dostlarla bir arada olmak açısından, hem de ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mükellef kahvaltısı ile dört dörtlüktü.
Her bir bardak dile gelip, derdini, sıkıntısını bizlerle paylaştı, tıpkı bizim diğer blogger arkadaşlarımızı görünce yaptığımız gibi :) Çaylar bile bizdendi yani...
Bizim masa ne canlı bir masa idi, inanmıyorsanız, diğer fotoğraflar için "www.sofra.com.tr"ye lütfen :)
Buluşma sadece kahvaltıdan ibaret değildi. Zamane Kahvesi'nin spesiyallerinden olan "Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But" ve "Cezvede Türk Kahveli Kek" Executive Chef Gökhan Tufan tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Anlatılan lezzetler, biz daha yerimize oturmadan, tabağımıza kadar gelmişti bile:)
Zamane Kahvesine bir daha gidersem mutlaka sipariş edeceğim "Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But" Siz de isteyin pişman olmazsınız, benden söylemesi :)
Vee çikolatalı suflenin Türk kahveli versiyonu "Cezvede Türk Kahveli Kek", eee bunu da beğendim vallahi :) Sofra Dergisi fotoğrafçısı Erkin Ön ve yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş'in "Yemek Fotoğrafçılığı" workshopu, çektiğimiz yemek fotoğraflarımızı nasıl daha güzel, daha lezzetli gösterebileceğimize dair püf noktalarını içeriyordu.
Giderken bizlere birer kutu da Yine Zamane Kahvesi'nin spesiyali olan makaronlardan hediye edildi. Renk renk, herbir ayrı aromalı makaronlardan naneli ve güllü olan kesinlikle benim favorim. Zaten bu buluşmadan sonra Zamane Kahvesi benim favorim :) Bu kadar el üstünde tutulduğumuz, bir dediğimiz iki edilmeden ağırlandığımız bu buluşma için tüm Tüm Sofra ailesine ve Zamane Kahvesi'ne teşekkür ederim..

1 yorum:

Gülcan dedi ki...

eminimki çok hoş geçmiştir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...