Abalıoğlu Grubu Pazarlama Müdürü Sayın Yasemin İşsever'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Abalıoğlu Grubu'nun gıda sektöründeki en büyük yatırımı olarak 2006 yılında kurulan Lezita markası ile ilgili bilgilerin yanı sıra Diyetisyen Mehlika Öktem'den de "Sağlıklı Yaşam ve Lezzetli Yemek" üzerine ipuçları aldık (Bir de uygulayabilsek :)
1969 yılında Denizli'de kurulan fabrika ile Lezita'nın, Türkiye'nin ilk özel sektör yem kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Abalıoğlu Grubu'nun gıda sektöründeki markası olduğunu vurgulayan ve markalaşma öyküsünü aktaran Pazarlama Müdürü Yasemin İşsever, grubun yem sektöründe ve gıdanın çeşitli kollarında uzun yıllara dayanan bilgi birikinin bir getirisi olarak, 2006 yılında Lezita markası ile Türkiye'nin en büyük ve modern Et Entegre Tesisi'ni ülkemize kazandırdığını aktardı.
"Piliç Eti Grubu", "İleri İşlenmiş Ürünler Grubu", "Yumurta Grubu" ve "Balık" olmak üzere dört ana kategoride çıkarttığı ürünlerden yemekte piliç gubundan ürünleri ziyadesi ile deneme imkanı bulduk. Özellikle %100 filetodan yapılmış ürünü favorimizdir bundan böyle :)
Güzel geçen etkinlikler hanesinde bir çentik daha attıran bu toplantı için Lezita'ya ve toplantıyı organize eden Capitol Ogilvy'e çok teşekkürler...
3 yorum:
Yine bir etkinlikte daha seninle olduğum için çok mutluydum Neval ablacım. Daha nicelerine inşallah:) Gerçi o gün fazla duramadığım için ben az görüştük ama sonrakilerde acısını çıkarıcaz inşallah:) Çoook öptüm seni...
Lezitanın fabrika gezisine katılıp detayları görmüş birisi olarak kullandığım güvendiğim bir marka
sevgiler
Nevalcim seni görmek herzamanki gibi çok güzeldi çok öptüm
Yorum Gönder