11 Ağustos 2011 Perşembe

Sepet Sepet Çorba, Maggi Bizi Unutma :)

Maggi yine bir jest yaptı, içerisi Maggi ürünleri ile doldurulmuş kocaman bir sepet hazırladı ve geçen hafta evlerimize ulaştırdı. Ramazan'ın bereketine bir bereket daha katan Maggi'ye ve tüm yazışmaları sırtlanan Sevgili Yasemin'e bu güzel süpriz için çok teşekkür ederim, hatırlanmak ne güzel şey :)
 
Bu kez ürünlerin içerisinde, Maggi'nin yeni çıkardığı yüksek lifli çorbalarından da vardı. Ne yalan söyleyeyim, çorbada çok fazla hazıra kaçan biri değilimdir, genelde yaptığım hazır çorba kremalı mantar ve domates çorbasıdır. Ancak bu yeni serideki yüksek lif içeren, düşük yağlı çorbalardan birini hemen denedim; kremalı sebze çorbası. Çorbanın farkını, daha suya ilk karıştırdığınız anda hemen anlayacaksınız. Dileğim tüm hazır çorbaların yüksek lif ihtiva etmesi.
Bu arada sepet içerisinde çorba haricindeki ürünlerden de söz etmeden geçemeyeceğim. Daha önce de kullandığım ve çok çok başarılı bulduğum Sofrito favorim. Fırında tavuk yemekleri için hem harcı, hem de fırın poşetini aynı pakettte barındıran çeşniler de iyi ki varmış dedirtecek kadar vazgeçilmez.

1 yorum:

Elif'in defterinden dedi ki...

Magi bizi de unutmasaaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...