2 Ağustos 2011 Salı

Sütaş İle Tatlı Tatlımmm Sohbet

Geçen hafta Sütaş Tatlımmm'ın davetlisi olarak Yıldız Parkı içerisindeki Dahill Restaurant'ta tatlı mı tatlı bir etkinlikte buluştuk, sohbet ettik, yeni tarifler denedik ve tabii bol bol tatlı yedik. Ramazan ayı öncesi pratik, lezzetli, hafif ve aklımıza düştüğü anda ne tatlısı yapsam acaba sorunu da böylece kalkmış oldu :)
 
SMN Tat Merkezi'nin kurucusu Sevgili Semen Öner'in, çikolatalı, çilekli Tatlımmm ve çikolatalı mousse kullanarak hemen oracıkta yaptığı 4 çeşit serin tatlıyı yemek sonrasında yedik, test ettik ve onayladık.
 
- Beşamelli mantarlı krep ile yemeğe lezzetli bir giriş yaptık..
- Asma yaprağına sarılmış hellim peynirli salata güzel bir sunum :)

- Vee ana yemek Biftek Sarma

Tatlılardan ne alırsınız diye hiç sormadılar bize, Semen Önen'in marifetli ellerinden çıkma tatlıların hepsinden geldi çünkü :) Hepsi birbirinden lezzetli ve çok pratik tatlıların, bu seneki sıcak geçecek Ramazan için çok ferahlatıcı olacağı kesin. Özellikle çikolatalı Tatlımmm'dan yapılan mozaik pasta çok başarılı idi bana göre, habersiz misafirler için ideal..

Mozaik Tatlımmm
 
Malzemeler:

- 4 küp Sütaş Tatlımmm çikolatalı
- Yarım paket pötibör bisküvi
- 1 su bardağı fındık veya ceviz
 
Yapılışı: Bisküviler kırılarak Sütaş Tatlımmm ile karıştırılır. İçerisine fındık veya ceviz eklenerek, yağlı kağıda sarılıp dondurulur. Dilim dilim keserek servis edilir. Hepsi bu kadar işte :)
 
Etkinlikte emeği geçen Sevgili Semen Öner'e ve Sütaş Ekibine çok teşekkürler...

1 yorum:

Gülcan dedi ki...

herşey çok güzel olmuş anlaşılan sevgiler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...