1 Mart 2012 Perşembe

Silverline İle En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması


Geçen haftasonu, PBM Look P.R.'den Sevgili Burçin Hanım'ın daveti ile; ankastre mutfak ürünleri markası Silverline 'ın Sahrayıcedit'teki Tanıtım Merkezi'nde diğer bloggerler ile bir araya geldik. Amaç hem tanışmak, hem Silverline ürünlerini tanımak, Hem de Silverline En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması" hakkında bilgi edinmekti.
 

Yarışmada gelen tarifleri değerlendirecek olan Mutfak Koçu Gülhan Kara da bizlerle birlikteydi. Bizim için oracıkta 2 nefis tarif yaptı ki, kırıntısı kalmadı. Çok basit ve bir o kadar da lezzetli olan tarifler yakın zamanda blogda olacak inşallah :)


İlk tarif Elmalı Pay'dı, yiyenlerin tadı damağında kaldı :)


Biri pişerken hemen ıspanaklı kiş yapıldı, 10 dakika ara ile sıcak sıcak yenildi :)


Havayı mis gibi turta ve kiş kokuları sararken, sıcacık çay eşliğinde, en az onun kadar sıcak sohbetimiz, tabii ki mutfak, yemek ve yarışma üzerine idi. Eğer siz de bu yarışmaya katılmayı arzu ederseniz, yapmanız gereken 1 Mart-15 Nisan tarihleri arasında  Silverline'ın facebook sayfasını beğenmeniz ve www.facebook.com/SilverlineAnkastre adresi üzerinden kendi tariflerinizi paylaşmak.
 
Tarifler Gülhan Kara tarafından değerlendirilecek. Finalist olarak seçilen 10 yarışmacı, tariflerini Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'nde birebir uygulayarak, ilk üçe girmek için yarışacaklar.İlk üçe giren finalistlerden, birinci SLV 240 fırın, ikinci AS 126 F fırın, üçüncü ise Crystal Inox aspiratör sahibi olacak.

Herkese bol şans ve iyi eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...