17 Mayıs 2013 Cuma

Becel Pratik İle Blogger Buluşması


Yine Becel, fakat bu kez birazcık daha farklı bir etkinlikte biz bloggerlar bir araya geldik. Biraz farklı diyorum, çünkü bu kez Doors Akademi'nin neredeyse tüm mutfak malzemeleri topluca tezgahın önüne konulmuştu ve isteyen dilediğini alarak, istediği yemeği pişirme olanağı sunulmuştu. Süre olarak da 1 saat denilince işte sana oldu bir mini yarışma :)


Herkes yarışmaya start verilince başladı bir bir malzemelerini seçmeye. Ben, "Annemin Eli" Zehra Abla ile ikili olunca ne kadar şanslı olduğumu anladım. Zehra Abla'yı durdurmanın bir yolu yok, zıpkın gibi, sürekli "bu da bitti, bir de şunu yapalım mı yanına?" diye muhteşem bir menü yarattı :)


Biraz abarttık mı ne? :) Zehra Abla sayesinde istenilenden de fazla lezzetle masamızı donattık ama, yarışmada herkes birbirinden güzel lezzetler yapmıştı zaten. Hepsinden de tatma imkanımız oldu, herkesin ellerine sağlık...


Yemekler yapılıp, şeflerimizin tadımından sonra, onlar değerlendirmelerini yaparken bizler de Yemek Fotoğrafçısı Erkin Ön 'den yemek fotoğraflarının nasıl çekilmesi ve püf noktaları hakkında bilgiler aldık.


Veee karar anı; "En Lezzetli Yemek" ve "En Güzel Sunum" olmak üzere iki ödül alınca eee birazcık şımarmış olabiliriz :)


Gerçekten çok zevkli geçen bu güzel gün için Becel'e, Erkin Ön'e, Doors Akademi Şeflerine ve Excel İletişim'e çok teşekkürler...

1 yorum:

zerrin-misssgibi dedi ki...

tütütüt maşallah size :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...