24 Temmuz 2013 Çarşamba

Kenwood kMix İle Mutfaklar Renklenmiş

 
Bugün, geçen haftalarda EKS'de katıldığım bir etkinlikten bahsetmek, hem de Kenwood'un yeni çıkardığı kMix Serisi'nden haberler vermek istiyorum sizlere. 1947 yılından bu yana mutfaklarımızdaki profesyonel yardımcıları geliştiren Kenwood bu kez cıvıl cıvıl renkleri ile hem üstün teknolojisini, hem de tasarımdaki farkını ortaya koymuş.
 

Su ısıtıcısı, tost makinası ve kahve makinasından oluşan kahvaltı setinin yanısıra, gökkuşağı renklerine sahip mikserleri ve mutfak şefleri ile kalplerimizi fethetti. Daha önce mutfaklarda gördüğümüz kırmızı ve beyazın yanısıra sarı, mavi, turuncu, pembe renkleri görünce rahatlıkla mutfaklara neşe katacak diyebilirim :)
 

2 kişilik gruplar halinde çalıştığımız istasyonlarda bir sürü farklı lezzetler hazırladık. Bizim payımıza Kenwood Mutfak Şefini kullanarak profiterol yapmak düştü. Yaparken gördük ki, profiterol yapımı hiiiççç de yapımı zor değilmiş, iş başa düşünce öyle kolaycacık yaptık ki, demek ki niyet etmek gerekiyormuş, gerisi geliyor : ) Profiterol tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Kenwood Mutfak Şefi'nin takılıp-çıkartılan aparatları ile birbirinden farklı pek çok lezzet ortaya çıktı. Çikolatalı Kek Topları, Cup Cheescake, Şeftali Püreli Soğuk Cheesecake, Baharatlı Osmanlı Şerbeti diğer istasyonlarda yapılan lezzetlerden bazıları idi.
 
Salatlık Suyu ile Yapılmış Ayran ve Cevizli Erişte benim favori lezzetlerim oldu. Gecenin sonunda tüm yapılanlar masalara getirilerek hep birlikte yediğimiz yemek ise tüm yorgunluğu aldı götürdü :) Bu güzel etkinlik için EKS Mutfak Akademisi'ne, Aristo İletişim'e ve tabii Kenwood'a çok teşekkürler...

3 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

renkler sahiden hoş

Unknown dedi ki...

ben de kenwoodun mikserini alsam mı diye düşünüyordum. ama kullanan birini tanımadığımdan tereddüt ediyordum. paylaşımınız benim için çok faydalı oldu sevgiler.

Medyacı dedi ki...

Bedava sohbet odalari ile sende canlı online sohbet imkanları ile takıl ücret ödemeden dünyanın her yerinden anlık olarak rasgele sohbetin keyfini doyumsuz bir şekilde yaşa.

Sohbet

Mobil Sohbet

Sohbet

Sohbet
Sohbet Odaları
Geveze
Webmaster Forum
İrc Forum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...