16 Haziran 2015 Salı

360 İstanbul Suada Restaurant


Yaz geldi artık, havaların ısınmasını bırakın bir tarafa bunaltıcı yaz sıcakları başladı bile. Böyle sıcak havalarda da insan püfür püfür esintisi olan açık alanlarda oturmak, yemek yemek istiyor. İşte Tarçın Events'den gelen 360 İstanbul Suada Restaurant Tadım Daveti tam da gönlümüze göre oldu :)

Kuruçeşme Galatasaray Adası'nda Boğazı'ın eşsiz manzarasına karşı 360 Restaurant'ın yenilenen menüsü zengin çeşitleri ile bizlere sunuldu. Yediğim içtiğim bana kalsın demeyip menüyü sizlerle de paylaşmak istiyorum :)
 
- Antakya Usulü Zeytin Salatası
- Gorgonzola Peynirli Taze Kuşkonmaz
- Avokadolu Füme Somon
 
 

"Zeytin Dumanlı Dana Kaburga, Pancar Konfi, Yeşil Zeytinli Risotto" 360 İstanbul Reataurant Şeflerinden Erdem Kahraman'ın Food-Art Festivali için hazırladığı ve 22 restaurant şefi arasından birincilik kazanan yemeği, tabii bizim de ana yemeğimiz oldu. Özel zeytin ağacından stand üzerinde sunulan yemek, yanlarından kaynamış zeytin salamura suyu dökülerek zeytin tadının yemeğe işlemesine izin veriyor. İlginç, ilginç olduğu kadar de lezzetli. Şu an için restaurant menüsünde olmayan bu yemeğin ilginç sunumunu görmek isterseniz eğer, yan tarafta bulunan instagram ikonuna tıklayarak sayfamdaki video çekimini izleyebilirsiniz.
 
Diğer sıcaklara gelince;
 
- Yavaş Fırınlanmış Kirazlı Ördek
- Susam Giymiş Kaya Levreği
- Susamlı Parmesan Kraker Eşliğinde Köz Patlıcan
 

Vee tabii kapanış kahve eşliğinde tatlı sunumu ile oldu :)

- Ölümcül Çikolata
- Patlamış Mısırlı Şeftalili Creme Brüle
- Katmer
- Çikolatalı Mini Börekçik
- Çikolatalı Sufle

 
Evet tüm yemeklerden tattık, hepsini beğendik (en çok da en iddialı yemekleri olan Dana Kaburgayı, umarım menülerine kısa zamanda alırlar.) Güzel bir sohbet ortamında Boğaz manzarasının keyfini sürdük. Bu güzel, keyifli akşam için bizleri ağırlayan 360 İstanbul Suada Club'a ve Tarçın Events'e çok teşekkür ederim... 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...